استاندار كردستان گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر توسط خود مردم و اهالی فرهنگ و رسانه و سازمانهای مردمنهاد کاری مطلوب و ارزشمند بوده كه میتواند تاثیر و نتیجه مثبتی را در جامعه داشته باشد.
به گزارش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان، استاندار کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی در همایش “گفتمانسازی و صیانت از خانواده و تجلیل از فعالین عرصه مبارزه با مواد مخدر” که در مجتمع امام خمینی (ره) سنندج برگزار شد، اظهار كرد: فعالیت سازمانهای مردمنهاد، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، هنرمندان و اصحاب رسانه، خیرین و… در راستای پاک کردن اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر امری ستودنی و قابل تحسین است.
وي افزود: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر توسط خود مردم و اهالی فرهنگ و رسانه و سازمانهای مردم نهاد کاری مطلوب و ارزشمند بوده كه میتواند تاثیر و نتیجه مثبتی را در جامعه داشته باشد.
استاندار یادآور شد: معتادانی که بهبودیافتهاند دارای اراده آهنینی هستند که باید از این افراد درس ایستادگی و مقاومت گرفت.
زاهدي افزود: کنترل اعتیاد به عنوان یک آسیب اولویتدار در کشور که خود بسترساز بیشتر آسیبها است، بیشتر تلاش کرد خصوصاً رویکرد اجتماعی شدن که در این چند سال در استان کردستان بسیار خوب دیده شده است ادامه یابد و همه جامعه برای پیشگیری از اعتیاد پای کار باشند.
انسجام خانوادگی مهمترین عامل در کاهش شیوع و بروز اعتیاد در جامعه
سلیم کریمی دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر نيز در اين همايش با اشاره به اینکه مواد مخدر جزو چهار بحران اصلی در دنیاست، گفت: بر اساس فرموده مقام معطم رهبری مواد مخدر و اعتیاد جزو آسیب ها و تهدیدهای نخست کشور ما است.
وی بر تلاش در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و اظهارداشت: تمامی اقشار مختلف مردم مسئول مبارزه و مقابله با اعتیاد هستند.
دبير شورا افزود: در خوشبینانه ترین حالت تنها ۲۰ درصد درمان اعتیاد موفقیت آمیز است ، دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان ادامه داد: بر اساس شیوع شناسی سال ۹۰ تعداد معتادین استان ما ۲۰ تا ۲۱ هزار نفر است و ۸ هزار و ۵۰۰ نفر هم تحت درمان هستند.
كريمي عنوان کرد: وقتی پیشگیری از اعتیاد از خانواده و محله آغاز شود بی شک کل جامعه را در بر می گیرد و اینگونه کشور از اين آسیب پاک می شود.
وی با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد معتادان وجود ندارد، بیان کرد: وضعیت استان ما نسبت به کشور بهتر است ولی نباید غفلت کرد و باید نسبت به این آسیب حساسیت ایجاد کرد.
دبير شورا اضافه کرد: سازمان های مردم نهاد باید در جامعه نسبت به اعتیاد حساسیت ایجاد و در راستای جذب خیران برای پیشگیری از گسترش این معضل تلاش کنند.
كريمي عنوان کرد: تعداد خیرین معنوی حوزه پیشگیری از اعتیاد زیاد است و نیاز به مشارکت و کمک های مادی خیرین برای ایجاد فضاهای درمانی ، کاهش آسیب و پیشگیری داریم.
وي تقویت انسجام خانوادگی، نشاط اجتماعی و فرهنگی را مهمترین عامل در کاهش شیوع و بروز اعتیاد در جامعه ذکر کرد و گفت: سپاه پاسداران استان در پارک های سنندج اقدامات خوبی را در راستای افزایش نشاط فرهنگی آغاز کرده است.
گفتني است؛در ادامه این مراسم تمبر هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور مسوولان استان کردستان رونمایی شد و از هنرمندان، مسوولان، خبرنگاران و سازمانهای مردم نهاد که در راستای مبارزه با مواد مخدر در استان تلاش کردند تجلیل شد.
منبع: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان۹۶٫۰۴٫۱۸