• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
14

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: محتوای آموزشی پیشگیری از اعتیاد باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد

  • کد خبر : 3793
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۸:۲۵

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مفاهیم دینی مهم‌ترین عامل بازدارنده اعتیاد هستند، گفت: محتوای آموزشی پیشگیری از اعتیاد باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد و در ذهن مخاطب حک شود.به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهری در نشست توجیهی- تخصصی کارشناسان فرهنگی و پیشگیری […]

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مفاهیم دینی مهم‌ترین عامل بازدارنده اعتیاد هستند، گفت: محتوای آموزشی پیشگیری از اعتیاد باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد و در ذهن مخاطب حک شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهری در نشست توجیهی- تخصصی کارشناسان فرهنگی و پیشگیری دبيرخانه شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که به مدت دو روز در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار در حال برگزاري است، گفت: جلسه امروز منشأ پایه‌ریزی برای کار بهتر، درست‌تر و عمیق‌تر برای مهم‌ترین دغدغه کشور است.

وی با بیان اینکه جامعه امروز نیازمند دریافت آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد است، افزود: تلاش‌ها و اقدامات این حوزه باید به گونه‌ای باشد که در کارگزاران و دست‌اندرکاران نظام احساس مسوولیت ایجاد کند.

قائم مقام دبیرکل ستاد با بیان اینکه خانواده‌های مصیب‌زده و افراد درگیر اعتیاد، عمق مسئله و تهدید مواد مخدر را نسبت به سایر افراد جامعه بهتر درک می‌کنند، تاکید کرد: همه اقشار جامعه اعم از مردم عادی، ائمه جمعه و جماعات و حتي معلمان آموزش و پرورش باید در مقابله با مواد مخدر مشارکت جدی کنند.

طاهری ادامه داد: نخستین قدم در اجرای برنامه‌های پیشگیرانه، مسئله‌شناسی و شناسايي پدیده اعتیاد است، جامعه هدف باید نسبت به کسب آموزش‌های پیشگیرانه به‌منظور جلوگیری از گرایش به اعتیاد احساس نیاز کند.

وي تصريح كرد: احساس نیاز ایجاد کردن در جامعه هدف، هنر کارشناسان فرهنگی و پیشگیری و مربیان پیشگیری از اعتیاد است و باید که در این خصوص جلسات کارگروهی و نشست‌های سازنده‌ای با مربیان پرورشی و آموزشی برگزار و تعامل و همکاری موثری با رسانه‌ها برقرار کرد.

این مقام مسوول در ستاد با تاکید بر اینکه اجرای برنامه‌های پیشگیرانه باید با سرعت بیشتری پیش بروند، گفت: برنامه‌ها و آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد را نمی‌توان با کلی‌گویی مطرح کرد بلکه باید این آموزش‌ها مبتنی بر علم و عمل باشد.

طاهري بر شناسایی علل اعتیاد در افراد معتاد و خانواده‌های درگیر اعتیاد تاكيد كرد و گفت: حقیقت تهدید مواد مخدر باید در جامعه نشان داده شود چرا که به تناسب آن اثرگذاری برنامه‌های پیشگیری در محیط هدف نیز بیشتر خواهد بود، لذا نشان دادن حجم تهدید، کمک موثری در پیشبرد برنامه‌های این حوزه خواهد داشت.

وی در پايان خاطرنشان كرد: بند ۴ سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به اتخاذ راهكارهاي پيشگيرانه در مقابله با تهديدات و آسيب‌هاي ناشي از موادمخدر با تأكيد بر تقويت باورهاي ديني مردم اشاره دارد، لذا ائمه جمعه و جماعات در مساجد باید به طور پیوسته به اطلاع‌رسانی و آگاهی قشر جوان و نوجوان جامعه نسبت مضرات اعتياد بپردازند.

 

منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۸/۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3793

برچسب ها