دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي، مواد مخدر و روان گردانها را یکی از مهمترین بحرانهای جهانی و شوک بزرگ قرن حاضر و زلزله خاموش خواند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در همایش استرس شغلی و اعتیاد در جامعه کار و تولید با اشاره به بحرانهای اجتماعی، از مواد مخدر و روان گردانها را به عنوان یکی از مهمترین بحرانهای جهانی و شوک بزرگ قرن حاضر و زلزله خاموش نام برد و افزود: طی ده سال موادمخدر صنعتی و روانگردانه ۳۲۲ درصد افزایش یافته است و ۱۴۰۰ الی ۱۶۰۰ میلیارد دلار گردش مالی مواد مخدر در جهان می باشد که دو میلیون قاچاقچی به صورت مافیایی آن را مدیریت می نمایند
وي خانوادهها، نوجوانان و جوانان را مهمترین قربانیان آسیبهای ناشی از مصرف مواد مخدر و روان گردانها عنوان كرد.
دبير شورا با اشاره به تبلیغات گمراهکننده دشمن با استفاده از فضای مجازی افزود: دشمن مدارس و دانشگاهها و قشر کارگر نشانه قرار داده است و برخلاف تصورات ما قشر عمده ما قشر و زحمتکش نیز از تیررس خانمانبرانداز این بلای ویرانگر در امان نمانده است.
نصرتي در ادامه؛ استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود را در جهت مدیریت و حل معضل اعتیاد و مواد مخدر را در کشور به ویژه جامعه کار و تولید بسیار مهم و ضروری توصیف کرد و افزود: اشتغال به عنوان یکی از مهمترین موضوعاتی است که غفلت و بی توجهی و امنیت و سلامتی آن جامعه را با دردسر جدی مواجه میسازد.
وی با اشاره به برخی اقدامات در جامعه هدف افزود: خوشبختانه توانستهایم در حوزه های مقابله و درمان و کاهش آسیب قدمهای مهم و موثری را برداریم که راه اندازی مرکز ماده ۱۶ از جمله اقدامات شاخص استان است . در حوزههای فرهنگی، اجتماعی نیز دست آوردهای خوبی داریم .
دبير شورا ادامه داد: در حوزه صیانت اجتماعی با هماهنگی و همکاری نهادهای مرتبط توانستهایم به حوزههای اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنیم.
نصرتي، بزرگترین آسیب های مواد مخدر را در تهدید امنیت و سلامت واحدهای صنعتی خواند و افزود: اعتیاد باعث افت بهره وری در واحدهای تولیدی و پائین آمدن تعهد فردی و آسیب های جبران ناپذیری بوده، که همه در حوزه خانواده و نیز محیط کار نقش مخرب و ویرانگری را داشته است.
وي با اشاره به اقدامات پیشگیرانه، شناسایی گلوگاهها در محیط کار، ایجاد فضای دلنشین در محیط کار، مشاوره و بحث مددکاری و حل مشکلات این قشر تلاشگر را از مهمترین موضوعات خواند و برگزاری نشستها و همایشهایی را در راستای آگاهسازی مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی، صنعتی را بسیار اثربخش توصیف نموده و بر تداوم این برنامهها تاکید کرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۴٫۱۷