• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
10

استفاده از مواد مخدر باید به عنوان یک منکر در جامعه تبیین شود

  • کد خبر : 37850
  • ۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۱

نماينده خبرگان رهبري در مجلس خبرگان گفت: بحث استفاده از مواد مخدر باید به عنوان یک منکر در جامعه تبیین شود، تا همگان به عنوان یک منکر به آن نگاه کنند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، آیت‌الله سید محمد حسینی ‌شاهرودی دوشنبه‌ شب در دیدار با مديران عامل […]


نماينده خبرگان رهبري در مجلس خبرگان گفت: بحث استفاده از مواد مخدر باید به عنوان یک منکر در جامعه تبیین شود، تا همگان به عنوان یک منکر به آن نگاه کنند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، آیت‌الله سید محمد حسینی ‌شاهرودی دوشنبه‌ شب در دیدار با مديران عامل سازمان هاي مردم نهاد و اعضای شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كه به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد،  اظهار کرد: بحث مبارزه با مواد مخدر  مانند محیط زیست و هوا که جهانی است، بحث مواد مخدر هم یک آسیب جهانی و مربوط به همه جامعه است.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: به مسائل این چنینی باید نگاه جهانی داشت چرا که مواد مخدر و اعتیاد از بعد اقتصادی و سیاسی مورد سوء استفاده قدرت‌ها قرار گرفته است.


نماينده خبرگان رهبري در مجلس خبرگان با بیان اینکه پشت قضیه مافیای مواد مخدر قدرت‌های جهانی هستند، گفت: وقتی این موضوع وجود دارد و ابر قدرت هاي جهان از آن حمايت مي كنند، کار کشورهایی را که به صورت جدی پای کار مبارزه با مواد مخدر هستند دشوارتر می‌کند.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: امروز بحث نسل کشی مسلمانان از سوی آمریکا و دستنشانده‌های آنان مانند انگلیس با جدیت دنبال می‌شود و از هر ابزاری برای دستیابی به اهدافشان در این حوزه استفاده می‌کنند.


حسینی‌شاهرودی تصریح کرد: مواد مخدر یکی از مباحثی است که به صورت جدی برای جوامعی مانند ما آسیب ایجاد می‌کنند که این مهم در زمینه فضای مجازی نیز مصداق پیدا می‌کنند.


وي با بیان اینکه نگاه وقتی نگاه کلان شود همانطور که هسته‌ای می‌تواند مفید باشد اگر قدرت‌ها بخواهند خلاف آن عمل و از این ظرفیت به ضرر جوامع انسانی بهره می‌گیرند، گفت: در بحث مواد مخدر هم به همین صورت است و امروز قدرت‌ها جهانی از آن برای نابود کردن جوامع استفاده می‌کنند.


به گفته وی، در گذشته به دلیل اینکه مواد مخدر سنتی استفاده می‌شد کنترل آن آسان‌تر بود اما امروزه استفاده از مواد مخدر صنعتی کنترل و مبارزه را با مشکل مواجه کرده است.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر باید به شدت مبارزه با تولید مواد مخدر را در دستور کار قرار دهد، گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از دیگر مباحثی است که بسيار مناسب است و همچنان  باید در دستور كار  شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر باشد


وي افزود: قدرت انسان بسیار بالا است و اگر اراده داشته باشد قطعا می‌تواند اعتیاد مواد مخدر را ترک کنند که وجود افراد بهبود یافته سندی بر این موضوع است.با بیان اینکه تا زمانی که انسان اراده نداشته باشد نمی‌تواند در خود تغییر ایجاد کند، اظهار داشت: باید اراده معتادین را قبل از اینکه زیرپوشش درمان در مراکز ترک اعتیاد قرار بگیرند ارتقا دهیم چون موثرترين راه در درمان اعتياد است.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: باید روی روش‌های نوین پیشگیری، مبارزه و درمان با اعتیاد کار کنیم و با بهره‌گیری از این روش‌ها مقابله هدفمندی را با این بلای خانمانسوز داشته باشیم.


حسینی‌شاهرودی مردمی کردن بیش از پیش مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را ضروری دانست و گفت: همه باید در این حوزه ورود پیدا کرده و مجموعه های دولتی باید در زمینه مبارزه با اعتیاد باید بسترسازی کنند.


وی اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و ایجاد انجمن‌های خیرین مبارزه با اعتیاد باید در دستور کار قرار گیرد و تا حد امكان آنان را درگير اين بحث نمود و تاجايي كه خود آنان اين بحث بع عنوان يك دغدغه در زندگي آنان شكل گيرد.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه در مجمع خیرین سلامت باید در بحث سلامت و درمان معتادین ورود پیدا کند،


نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: باید نشان و علائمی که اعتیاد به دنبال دارد برای خانواده‌ها تشریح شود تا خانواده‌ها در صورت درگیر شدن افراد در همان مراحل اول بفهمند و جلوی اين معضل گرفته شود.


وی اظهار کرد: ضمن تقدير از اعضاي شوراي هماهنگي و سازمانهاي مردم نهاد كه در اين حوزه  برنامه ها و اقدامات خوبي اجرا مي كنند گفت باید در بحث کاهش آمار معتادین در استان برنامه هدفمند تعریف شود و همه  پاي كاربيايم  و با شدت بخشی به کار و اتخاذ راه چاره اتخاذ کنیم تا آمار از ۲۱ هزار معتاد امروز استان به كمترين حد ممكن خود برسد.


وی با بیان اینکه همه در رابطه با مسائل اجتماعی مسئول هستیم، خاطرنشان کرد: هر کدام در هر جایگاهی هستیم باید در بحث مقابله با آسیب‌های اجتماعی نقش آفرینی کنیم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۰۴٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=37850

برچسب ها