• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

مبارزه با مواد مخدر وظيفه اي مستمر است

  • کد خبر : 37825
  • ۱۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷

كارشناس درمان و حمايت‌هاي اجتماعي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: مبارزه با مواد مخدر و حفاظت از فرزندانمان در برابرآسيب هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد وظيفه اي مستمر است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، فرجي با حضور در دو كارخانه ون و تراكتورسازي به مناسبت […]

كارشناس درمان و حمايت‌هاي اجتماعي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: مبارزه با مواد مخدر و حفاظت از فرزندانمان در برابرآسيب هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد وظيفه اي مستمر است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، فرجي با حضور در دو كارخانه ون و تراكتورسازي به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: مبارزه با مواد مخدر و حفاظت از فرزندانمان در برابر آسيب‌هاي اجتماعي خصوصآ اعتياد وظيفه اي مستمر است و تنها مختص به يك هفته خاص نيست.


وي افزود: هفته مبارزه با مواد مخدر بايد مرور اقدامات و بررسي ميزان رشد و آگاهي‌هاي افراد جامعه در رابطه با اعتياد باشد.


كارشناس شورا به نقش تغيير نگرش در زندگي اشاره اي داشت و گفت: ارتقاي بهداشت روان با تغيير نگرش و باورها در رابطه با زندگي و محيط پيرامون مان از ضروريات است.


وي در ادامه؛ نقش مهم اوايل كودكي در شكل گيري باورهاي منطقي و سالم را مهم دانست و  اظهار كرد:  اگر ما كودكاني با باورهاي سالم و منطقي داشته باشيم زماني كه با محيط بيرون از خانه در ارتباط باشند هيچ وقت به خودشان اجازه نخواهند داد خلاف باورهاي رشد يافته شان عمل كنند و از هر نوع آسيب و از جمله آسيب اعتياد مصون خواهند ماند اما وقتي پدر و مادر در رشد و پرورش فكري و بهداشت روان و همچنين رشد ارزشهاي اخلاقي فرزندان شان كوتاهي مي كنند بايد هميشه نگران اين موضوع باشند كه آسيب هاي اجتماعي و از جمله اعتياد به آنها بسيار نزديك خواهد بود پس اگر من فرزندي با رشد شخصيتي و باورهاي سالم تحويل جامعه دهم هيچ وقت فرزند من به خودش اجازه نخواهد داد كه با هر فردي دوست باشد و هر خواسته نامعقولي را قبول كند.


فرجي در رابطه با تأثير مهم و قابل توجه همدلي والدين و روابط صميمي و دوستانه والدين با فرزندان شان تاكيد كرد و افزود: فرزندان ما نبايد از قضاوت كردن ما ترسي داشته باشند چرا كه والدين بايد منبع امنيت و آرامش براي فرزندان باشند تا در مواقع نياز مشكلات شان را به جاي افراد فاقد صلاحيت با والدين شان در ميان بگذارند كه دلسوز فرزندان شان هستند و در اين خصوص نبايد مشكلات اقتصادي و اجتماعي بهانه اي براي كوتاهي در تربيت و رشد فرزندان مان باشد.


فريده فرجي در خاتمه از همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان كمال تقدير و تشكر خود را اعلام نمود و خاطر نشان كرد اين اداره كل از ظرفيت بالايي برخوردار است و تعداد افراد تحت پوشش اين اداره كل ( قشر كارگر ) نقش بسيار مهمي در روند رشد و پيشرفت جامعه دارند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۰۴٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=37825

برچسب ها