رئيس كميته تخصصي پيشگيري از اعتياد زنان و خانواده با انتقاد از عضو نبودن این اداره کل در کارگروه صیانت از خانواده معتادان در استان گفت: صیانت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی از این خانواده ها در استان باید با قوت بيشتري انجام گیرد و این امر بدون همراهی کارشناسانه این اداره کل ممکن نیست.
روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي؛ شهلا تاجفر مدير كل امور بانوان استانداري و رئيس كميته تخصصي پيشگيري از اعتياد زنان در جلسه کارگروه پیشگیری از اعتیاد بانوان در آذربایجان غربی افزود: در این استان نظیر دیگر استان های کشور حمایت های مالی از خانواده های معتادان انجام می شود ولی استفاده از نظرات کارشناسان این بخش و درک مشکلات روزافزون این خانواده برای پیگیری های بعدی بسیار مهم و ضروری است.
وی اضافه کرد: کارگروه صیانت اجتماعی فرهنگی از خانواده های معتادان باید با قوت و قدرت بیشتر در آذربایجان غربی فعال و اداره کل امور بانوان و خانواده نیز در این کارگروه عضویت داشته باشد.
تاجفر با بيان اينكه زنان جزء نخستين قربانيان بسياري از آسيب ها و انحرافات اجتماعي اند افزود: در اين ميان اعتياد نه تنها اولين و عمده ترين، بلکه يکي از مهمترين آنان است. تصور اکثر افراد جامعه در مورد اعتياد اين است که مواد مخدر و سوء مصرف مواد عمدتا پديده اي مردانه است و اعتقاد بر اين است که زن ها بسيار کمتر از مردها به اعتياد روي مي آورند،
وي کمترين عارضه اجتماعي اعتياد در زنان را متلاشي شدن خانواده عنوان كرد و گفت: آموزش خانواده ها به ویژه جوانان در خصوص مواد مخدر و مضرات آن از دیگر ضرورت های مبارزه موثر با اعتیاد در جامعه است.
تاجفر ادامه داد: این امر نیز با وجود برگزاری آموزشهاي برنامه ريزي شده با مشکل بسیار مهم قدیمی بودن آموزش ها روبروست و از همان لوح فشرده قدیمی برای این آموزش ها استفاده می شود که با توجه به این امر، مواد مخدر جدید و اثرگذاری آنها ارائه نمی شود.
وی اظهار کرد: آشنایی با مواد مخدر و تاثیرات آنها بر مغز و بدن انسان از جمله مواردی است که می تواند زمینه بازدارندگی از اعتیاد را در جامعه فراهم کند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی تاکید کرد: همه دستگاه ها باید در راستای مبارزه موثر با اعتیاد و مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي۹۶٫۰۴٫۱۳