فرماندار تويسرکان گفت: آگاهيبخشي در خصوص ضرر و زيان شخصي و اجتماعي موادمخدر ميتواند در مبارزه با مواد مخدر تاثيرگذار باشد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان، مهندس موميوند فرماندار تويسرکان در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان اظهار داشت: در مقوله مبارزه با مواد مخدر لازم است همه ادارات به وظيفه خود عمل کنند.
وي افزود: آگاهيبخشي در خصوص ضرر و زيان شخصي و اجتماعي موادمخدر ميتواند در مبارزه با مواد مخدر تاثيرگذار باشد.
فرماندار تويسرکان در بخش ديگري از سخنان خود، آموزش و اطلاعرساني را لازمه پيشگيري از مواد مخدر دانست و افزود: عدم آگاهي از مضرات و نتايج خانمان سوز مواد مخدر در بسياري از موارد باعث ميشود که افراد به سوي مواد مخدر روي آورند.
موميوند ادامه داد: در جهت مبارزه با مواد مخدر اولين اقدام پيشگيرانه بايد از خانواده ها و سنين کودکي شروع شود.
رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان تويسرکان خاطر نشان کرد: علما و روحانيون، آموزش وپرورش، شبکه بهداشت و درمان و اداره ورزش و جوانان از ظرفيت هاي خوبي هستند که مي توانند در مبارزه با مواد مخدر نقش آفرين باشند.
همچنين سيد رسول حسيني دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نيز گفت: جانفشانی جوانان ما و تقدیم ۴۰۰۰ شهید و ۱۲۰۰۰ جانباز در عرصه مبارزه با مواد مخدر گواه حقانیت و مظلومیت کشور ما در دفاع از شرف و کرامت انسانی است.
وی افزود : ما برای تحقق آرمانها از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و نیستیم و آرمان کشورمان، زندگی با شرافت ایرانی است.
حسینی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید با گفتمان اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر از سال ۱۳۹۲ در راستای این مهم قدم بر میدارد، افزود: توجه به سازمان های مردم نهاد از اولویتهای ما بوده و در تلاشیم سمنهای فرهنگی در شهرستانها ایجاد و آن را تقویت کنیم.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان۹۶٫۰۴٫۱۲