دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: توجه به نقش والدين در خانواده براي پيشگيري از اعتياد بسيار با اهميت است و برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري كه با مشاركت زنان انجام شود، تاثير بسيار بالايي خواهد داشت.
روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی؛ احمد ريواده در نشست مشترك با مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري خراسان شمالي كه به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به سياست هاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري(مد ظله العالي) در حوزه مبارزه با مواد مخدر و درراستاي تحقق بندهاي ۴ و ۷ اين سياستها كه به صراحت به موضوع خانواده اشاره شده است، توجه به اين حوزه به ويژه زنان ضرورت دارد.
وي افزود: اهميت تاثير گذاري زنان بر خانواده و جامعه بر كسي پوشيده نيست لذا بايد تلاش كنيم با تدوين سند جامع حمايت از زنان و خانواده در استان در چارچوب سياستها و برنامه هاي ابلاغي مرتبط ،برنامه ها و اقدامات دستگاههاي اجرايي و سازمانهايي مردم نهاد را منسجمتر نماييم.
دبير شورا در ادامه تقسيم كار استاني براي كاهش آسيب هاي اجتماعي به ويژه اعتياد در حوزه زنان به منظور صيانت از نهاد خانواده براي دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر را ضروري دانست.
ريواده ضمن تشريح برنامه هاي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر در استان، شعار سالروز جهاني ” اول گوش كن؛ گوش كردن به كودكان و نوجوانان گام نخست در كمك به رشد سالم و ايمن آنهاست” را بسيار مهم ارزيابي و بيان داشت: توجه به نقش والدين در خانواده براي پيشگيري از اعتياد بسيار با اهميت است و برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري كه با مشاركت زنان انجام شود تاثير بسيار بالايي خواهد داشت.
وي با تاكيد بر جايگاه مهم اداره كل بانوان و خانواده استانداري به ويژه در هماهنگي برنامه ها و اقدامات دستگاههاي اجرايي استان در اين حوزه افزود: با توجه به آثار زيان بار اعتياد بر جمعيت زنان و كودكان، صيانت از نهاد مقدس خانواده بايستي بعنوان يكي از اولويتهاي مهم در برنامه هاي پيشگيري مورد توجه قرار گيرد.
همچنين يغمائي مديركل امور بانوان و خانواده استانداري نيز ضمن تبريك سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر بيان داشت: ظرفيت خوبي در نهادهاي دولتي و سازمانهاي مردمنهاد وجود دارد كه اميدواريم با همت همه جانبه از سوي دستگاههاي دولتي و بخش خصوصي بتوانيم سهم قابل توجهي در كاهش اين آسيب در استان داشته باشيم.
وي ضمن اشاره به روند نا مناسب رشد اعتياد در بين زنان بيان داشت: دستگاه هاي اجرايي ضمن پرهيز از موازي كاري با ارائه راهكارهاي منسجم مي توانند سهم بزرگي را دركاهش اعتياد داشته باشند.
منبع: روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی۹۶٫۰۴٫۱۱