دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: غنیسازی اوقات فراغت و تقویت باورهای دینی جامعه را به سمت سلامتی ميبرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در همایش آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد که با مشارکت جمعیت هلال احمر استان تشکیل یافته بود ، گفت: تحولات تکنولوزیک با سرعت و شدت زیادی پیش می رود و تمام گروه های سنی و اقوام مختلف را در تحت تاثیر قرار می دهد که در این بین جوانان و نوجوانان بیشترین تاثیر را از فرایند تغییرات سریع تکنولوژی می پذیرند.
وي گفت: متاسفانه فضای مجازی با طیف گسترده ای از رنگین کمان فرهنگ ها پیوسته شوک هایی را برافکار عمومی پمپاژ می کند یکی از این شوک ها مواد مخدر است که از آن به عنوان شوک هزاره سوم یاد می شودو بزرگترین منکر قرن و ابزار جنگ نرم می باشد.
دبير شورا در ادامه گفت: با توجه به اهمیت موضوع اعتیاد سازمان ملل ۲۶ رژوئن مصادف با ۵تیر را روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نام گذاری کرده است .
نصرتی بيان داشت: در سال ۲۰۱۴ بالغ 247بر میلیون نفرجمعیت 64_15 ساله دنیا اعلام کرده اند که حداقل یک بار مواد مخدر مصرف کرده اند و در ۱۰ سال گذشته درصد اندکی بر جمعیت جهان اضافه شده است اما مواد مخدر چندین برابر شده است و ۳۲۲درصد به انواع روانگردان ها اضافه شده است و ۱۰ میلیون نفر قاچاقچی بی رحمانه مافیای مواد مخدر را مدیرت می کنند و سود افسانه ای و باور نکردنی به دست می آورند.
وی افزود ما باید با ادبیات تاثیرگذار و با دلایل و مدارک و گفتمان گیرا اطلاع رسانی کنیم، چراکه دشمن از هیچ اقدامی علیه این ملت فروگذار نمی کند. شخص معتاد برای به دست آورد مواد مخدر به هرکاری دست می زند و معتاد در واقع پیاده نظام دشمن است و با وجود او دیگر نیاز ی به موشک و بمب و لشگرکشی دشمن نیست.
مشاور عالی امنیتی و انتظامی استاندار در ادامه گفت: متاسفانه مصرف مواد مخدر به خانواده ها، دانشگاه، مدارس و محیط های کارگری نفوذ کرده است که در این بین دبیرخانه شورای هماهنگی استان در حال اجرای برنامه های متنوع در محیطهای کارگری و صنعتی استان است.
نصرتي در ادامه؛ شناسایی و انهدام باند های تبهکارانه و توجه به مرزها به منظور جلوگیری ازورود و خروج مواد مخدر و همچنین پیشگیری از تولید و ساخت داخلی را جزء برنامه های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دانست و ادامه داد: اقدامات خوبی در حوزه درمان و کاهش آسیب ها داریم که مرکر نگهداری و درمان ماده ۱۶ از جمله اقدامات استان است و در حوزه اقدامات فرهنگی و پیشگیری، ارتقای سطح آگاهی و آموزش به خانواده ، نوجوانان و جوانان جزء برنامه های اولویت داده شده شورا است.
وي همچنين اجرای طرح ملی پیمان در سطح استان در جهت آموزش مربیان همسان پیشگیری اولیه از اعتیاد را یکی از فعالیتهای ارزشمند شورا بيان كرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۴٫۱۰