يك عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: باید مبارزه با اعتیاد و توزیع مواد مخدر را از بعد حرف و سخنرانی خارج کرده و وارد عمل شد، بحث اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر گوياي عزم خانوادگي و ملي است .
سيد كاظم بهادري فر در گفت و گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به شعار نجات یک فرد معتاد نجات یک جامعه است، اظهار كرد: باید مبارزه با اعتیاد و توزیع مواد مخدر را از بعد حرف و سخنرانی خارج کرده و وارد عمل شد، بحث اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر گوياي عزم خانوادگي و ملي است .
وي با بيان اينكه رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر مبنی بر دعوت آحاد مردم به مشارکت اجتماعی در مقابله با اعتیاد طي سالهاي اخير ستودني است ، ادامه داد: اگر این رویکرد سالها قبل مطرح میشد، امروز شاهد گرفتار شدن برخی از مردم به دام اعتیاد و سودجویی قاچاقچیان تهیه و عرضه انواع مواد مخدر صنعتی و داروهای روانگردان نبودیم، در حال حاضر باید این رویکرد اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر را به فال نیک گرفت و در اين جهت برنامه ريزي شود.
بهادري فر تصريح كرد: براي نهادينه كردن فرهنگ مبارزه خانوادگي براي مقابله با اعتياد ، توجه به آموزش مهارتهای زندگی مهم است و زمانیکه ذهن فرد برای آگاهی از مهارتهای زندگی آماده شود دیگر تبلیغات کاذب و وعدههای فریبنده که نقش مهمی در افزایش شیوع اعتیاد دارند، توسط ذهن پس زده میشوند.
به گفته اين عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي ،نقش گروههای مرجع برای پیشبرد این راهبرد دارای اهمیت فراواني است، زیرا اگر گروههای مرجع اجتماعی نسبت به اهمیت اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر پی ببرند، میتوانند به عنوان بازوی ستاد در اشاعه این راهبرد نقش اساسی ایفا کنند.
بهادري فر افزود: بنابراين ضرورت دارد سیاستهای ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمانهاي مرتبط به ویژه راهبرد اجتماعی کردن مبارزه و آگاهسازی عمومی درباره معضل موادمخدر از طریق گروههای مرجع به قشرهای مختلف جامعه معرفی شود.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۴٫۰۷