• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73426اخبار امروز : 13
6

مواد مخدر شوك هزاره سوم و بزرگترين منكر قرن حاضر است

  • کد خبر : 37406
  • ۰۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان گفت: مواد مخدر بعنوان شوك هزاره سوم و بزرگترين منكر قرن حاضر تقريباً تمام ملل و كشور ها را با خود درگير كرده است. محمدحسين شاه كوئي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پنجم تيرماه برابر با ۲۶ ژوئن سالروز جهاني […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان گفت: مواد مخدر بعنوان شوك هزاره سوم و بزرگترين منكر قرن حاضر تقريباً تمام ملل و كشور ها را با خود درگير كرده است.


محمدحسين شاه كوئي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پنجم تيرماه برابر با ۲۶ ژوئن سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر مي‌باشد، مواد مخدري كه بعنوان شوك هزاره سوم و بزرگترين منكر قرن حاضر تقريباً تمام ملل و كشور ها را با خود درگير كرده است، از اين رو مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در دهم مهرماه ۸۵ يعني حدود ۱۱ سال پيش سياست‌هاي كلي مبارزه با مواد مخدر را در يازده بند به روساي قواي سه گانه ابلاغ فرمودند .


وي افزود: دولت يازدهم نيز از ابتداء امر رويكرد اجتماعي شدن امر مبارزه با موادمخدر، روان‌گردان‌ها و پيش‌سازها را در دستور كار خود قرار داد تا براساس سياست‌هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب، قانون مبارزه مواد مخدر و ساير قوانين و مقررات موضوعه در جهت كاهش آسيب اجتماعي كشور اقدام جدي‌تر بردارد.


دبير شورا بيان داشت: دولت تدبير و اميد در پنج حوزه تخصصي مقابله با عرضه موادمخدر و روانگردان‌ها و امور بين‌الملل، فرهنگي و پيشگيري از اعتياد به موادمخدر و روانگردان‌ها، درمان و كاهش آسيب اعتياد، صيانت اجتماعي و توسعه مشاركت‌هاي مردمي، ستادي و فرابخشي به اجراي برنامه‌هاي كلي و اجرائي مبارزه با مواد مخدر مي‌پردازد و به‌منظور حسن اجراي سياست‌ها به استان‌هاي سراسر كشور ابلاغ كرده است كه مهم‌ترين اصل يعني سلامت و امنيت مردم را بعنوان هدف غائي در امر مبارزه همه جانبه مورد توجه قرار دهند.


شاه‌كوئي تصريح كرد: اين امر مي‌تواند ميزان اثر بخشي برنامه‌ها و فعاليت‌ها را در محيط‌ها و كانون‌هاي هدف افزايش داده و باعث كاهش بروز و شيوع اعتياد شده و در افزايش مانايي بهبود يافتگان  و صيانت اجتماعي از آنان اثرگذار باشد.


وي در ادامه به تشريح برنامه‌هاي سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر پرداخت و گفت: ديدار با ائمه جمعه و جماعات، سخنراني استاندار در پيش‌خطبه‌هاي نماز جمعه، برپايي نمايشگاه‌هاي سيار و ثابت پيشگيري از اعتياد، برگزاري كارگاه‌هاي پيشگيري از اعتياد، تقدير از خانواده شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر، معرفي و انتخاب سفيران پيشگيري از اعتياد، برگزاري مسابقات ورزشي همچون دوچرخه سواري، پياده روي و كوهنوردي بخشي از برنامه‌هاي تدارك‌ديده شده به مناسب اين روز است.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۴٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=37406

برچسب ها