دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی از برگزاری المپیاد ورزشی معتادان بهبود یافته در ۸ رشته ورزشی خبر داد و گفت: ۳۰۰ نفر در این المپیاد شرکت میکنند که با ابتکار این استان بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سردار محمدعلی نصرتی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در بیت امام جمعه تبریز برگزار شد، با اشاره به اینکه ۵ تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است اظهار کرد: امروز نخستین آسیب اجتماعی در کشور مربوط به مواد مخدر است که در استان ما هم این موضوع در اولویت قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مصرف مواد مخدر موجب افزایش جرائم، افزایش زندانی، افزایش مخاطرات بهداشتی، چهارمین عامل مرگومیر، مانع توسعه کشور، سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان خسارت مادی و شهادت دهها نفر از جوانان در مبارزه با مواد مخدر شده است گفت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اولویت نخست ما در استان است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه باید در مهندسی مبارزه با مواد مخدر تجدید نظر کنیم، تصریح کرد: باید مردم را پای کار بیاوریم تا به صورت پیشگیرانه اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه در مورد تولید و ساخت خشخاش و شاه دانه و مواد مخدر صنعتی حساسیت داریم ابراز داشت: ورود مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها شرایط را بسیار پیچیده و سخت کرده است چراکه قدرت تخریب شیشه ۱۰ برابر هروئین و ۳۳۰ برابر تریاک است.
سردار نصرتی با اشاره به اینکه در سال ۹۵ برای ۶۳ هزار نفر در ۲۶۷ مرکز درمانی اعتیاد آذربایجان شرقی خدمات ارائه دادهایم، اضافه کرد: برای معتادان متجاهری که مشکلات اجتماعی نیز به وجود آوردهاند، ۱۵ هزار نفر در سال گذشته به چرخه درمان وارد کردیم که ۳ هزار نفر فقط در مرکز ماده ۱۶ درمان شدند.
وی با ابراز اینکه فراتر از تکالیف ارائه شده تهران وارد میدان شدیم، افزود: اقدامات ما به الگو در کشور تبدیل شده و وزیر کشور در اغلب سخنرانیهای مرتبط، این استان را به عنوان نمونه معرفی میکنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم اقدامات پیشگیرانه مقدم بر پیگیرانه باشد، تصریح کرد: این هنر است اگر از هدر رفت میلیاردها تومان جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه راهبرد عمده ما در مبارزه با مواد مخدر، کار فرهنگی است که در مهندسی مبارزه با مواد مخدر تغییر ایجاد کردیم، ادامه داد: از آموزههای دینی و عاشورایی مهدوی برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر آنچنان که لازم است استفاده نکردیم و خانوادهها هم به میزان لازم توانمند نشدهاند.
نصرتی با اشاره به اینکه فضای مجازی بسیار اغواگرانه در ترویج مواد مخدر فعال است، گفت: بخش قابل توجه روی آوری به مواد مخدر صنعتی از این فضا نشأت میگیرد و موجب افزایش جوان گزینی مواد مخدر شده است.
وی با بیان اینکه در برخی ورزشگاهها، آرایشگاهها، خوابگاهها و… مواد مخدر در حال استفاده است که نیازمند کار فرهنگی و پیشگیرانه است افزود: باید با آگاه سازی اجتماعی و افزایش توانمندی خانوادهها در مقابله با مواد مخدر، با این بلای خانمان سوز مبارزه کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی از برگزاری المپیاد ورزشی معتادان بهبود یافته در ۸ رشته ورزشی خبر داد و خاطرنشان کرد: ۳۰۰ نفر در این المپیاد شرکت میکنند که با ابتکار این استان بوده است. ما متعهدیم به مردم و به نظام که برای کارهای بر زمین مانده که مهمترین آن مبارزه با مواد مخدر است تلاش میکنیم لذا باید اقدامات خود را در این جهت به روزتر کنیم.
منبع: تسنیم ۹۶٫۰۴٫۰۴