دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر تاثير دين بر پيشگيري از اعتياد و آسيبهاي اجتماعي را مهم و اساسي خواند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در نماز جمعه اين هفته و با حضور در مسجد جامع شهر حسين آباد و با شروع سخنراني خود اعلام كرد: ماه پر خير و بركت رمضان ماه بندگي بر همه شما روزه داران گرامي باد و اميدوارم اين ماه سرآغاز روزگاري خوش براي تمامي مسلمانان جهان باشد.
وي گفت: امروز حضور من در ميان شما روزه داران يك دليل عمده دارد و آن هم دادن هشدار جدي در رابطه با مسائل و معضلات اجتماعي است كه تمام دنيا علي الخصوص ايران عزيزمان را درگير خود نموده است و سريعا بايد نسبت به اقدامات پيشگيرانه در اين رابطه تمام سعي و تلاش خود را به كار بنديم.
دبير شورا در ادامه اعلام كرد: در سالهاي گذشته انسانها براي يكديگر اهميت و ارزش قاعل بودند و در برابر مشكلات و معضلات جامعه در كنار يكديگر بودند و همين امر موجب شده بود تاحل مشكلات به سادگي و در راحت تر باشد، اما متاسفانه در حال حاضر اين امر بر عكس شده است و افراد از كنار مشكلات ديگران به سادگي عبور مي كنند و افراد در مقابل مشكلات مردم خود را مسئول نمي دانند و همين امر، بزرگ ترين معضل در رابطه با گسترش و همه گير شدن معضلات اجتماعي است.
كريمي گفت: در حال حاضر بحث اطلاع رساني در خصوص آسيب هاي اجتماعي مهم ترين گزينه و راه حل در راستاي پيشگيري از اعتياد و اينگونه مسائل مي باشد كه مي طلبد همه ما در اين مورد مشاركت همه جانبه داشته باشيم.
در ادامه امام جمعه حسين آباد نيز با تاكيد براينكه دين مبين اسلام انسان را به مهرباني و مسئوليت پذيري دعوت نموده است از نمازگزاران خواست در خانواده ، دراجتماع بايد مهرباني را گسترش داد و با توجه به تاثير اعتياد در تمام آسيب هاي اجتماعي چون طلاق و فروپاشي خانواده بايد سعي كنيم با آموزش هاي لازم انسجام خانوادگي را حفظ كنيم و به فكرسلامت خود ، فرزندان و همساگانمان باشيم زيرا نجات يك فرد نجات جامعه است
برگزاري نشست هاي قرآني به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در كردستان همچنين محافل انس با قرآن كريم، توسط موسسه فرهنگي قرآني ستايش كردستان با همكاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كردستان به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.
دبير شورا در اين محفل قرآني گفت: امروز خوشحالم كه سازمانهاي مردم نهاد مسائل اجتماعي را به عنوان اولويتهاي اصلي برنامههاي كاري خود قرار داده اند و سعي در كاهش معضلات اجتماعي دارند.
كريمي در ادامه حضور سازمان هاي مردم نهاد در حواشي و مناطق آسيب خيز را آغاز راهي براي پيشگيري از معضلات اجتماعي دانست و اعلام كرد: امروز بايد به آينده خوشبين و اميدوار بود چرا كه حضور سازمان هاي مردم نهاد در مسائل اجتماعي نويد اين را مي دهد با برنامه هايي كه اجرا نموده اند يا در دست اجرا دارند بتوانند نسبت به پيشگيري از معضلات اجتماعي خصوصآ اعتياد به مواد مخدر و روانگردان ها جلوگيري كنند.
وي كه بعنوان مدرس در اين دوره ها حضور داشت گفت: انسجام خانواده و بودن موثر آنها در كنار هم مي تواند خيلي از مسائل اجتماعي را حل كند و يا كاهش دهد.
دبير شورا در ادامه فرزند پروري را از مهارتهاي مهمي دانست كه والدين بايد به آموختن آن اهتمام ورزند و نيز مسئوليت پذيري را يكي از اركان جامعه سالم برشمردند و گفتند كه همه درمقابل ايجاد جامعه اي پاك در نقش هاي مختلف مسئول هستيم.
ايشان در خاتمه از تلاشها و دلسوزيهاي سازمانهاي مردمنهاد و فعالين اجتماعي تشكر و قدرداني و بيان كرد: تلاش و پشتكار شما فعالان و دلسوزان اجتماعي كه بدون چشم داشت بوده و هيچ منفعت مالي نداشته است اجر و پاداش اخروي را به همراه دارد و مطمنآ اين فعاليت ها خالي از اجر نخواهد بود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۰۴٫۰۳