• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
6

زنان و خانواده؛ اصلی ترین قربانیان مواد مخدر هستند

  • کد خبر : 37219
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي با اشاره به اینکه زنان و خانواده ها  اصلی ترین قربانیان و آسیب دیدگان مواد مخدرهستند، افزود: اگر مردی معتاد شود، شرایط برای همسر وی خیلی سخت خواهد بود و زمانیکه زنان به مواد مخدرآلوده شوند، خانواده محکوم به فروپاشی خواهد بود. به گزارش روابط عمومي […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي با اشاره به اینکه زنان و خانواده ها  اصلی ترین قربانیان و آسیب دیدگان مواد مخدرهستند، افزود: اگر مردی معتاد شود، شرایط برای همسر وی خیلی سخت خواهد بود و زمانیکه زنان به مواد مخدرآلوده شوند، خانواده محکوم به فروپاشی خواهد بود.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي، محمدعلی نصرتی کمیته بانوان و خانواده شورا با بیان اینکه اولین چالش جامعه در حوزه آسیب‌های اجتماعی بحث مواد مخدر و روان گردان‌هاست، گفت: این رويارويي با اين  بلای خانمان برانداز روز به روز سخت تر، پیچیده تر و مخرب تر می‌شود.


 وی هدف از  تشکیل کمیته زنان و خانواده در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را تحقق دو هدف اساسی عنوان کرد و افزود: اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص بند های مرتبط با سیاست های کلی مبارزه با مواد مخدر و و همچنين اهميت زنان در تأثيرگذاري بر خانواده و جامعه و جلب مشاركت بيشتر آنان در زمينه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي خصوصا اعتياد از جمله اين اهداف هستند.


دبير شورا در ادامه از سازمان‌ها و  نهادهای آموزشی و فرهنگی خواست که با ارائه طرح‌های پیشنهادی خود، در  امر مبارزه با مواد مخدر همکاری كنند و گفت:‌ اگر هر سازمان در طول سال حداقل یک طرح  موفقی اجرا نماید  مطمئنا تحولات شگرفی را در این حوزه شاهد خواهیم بود.


نصرتی؛ تلاش در تغيير نگرش خيرين و خيريه‌هاي توانمندساز نسبت به خانواده‌هاي معتادين را به منظور جلب کمک به آنان و پوشش حمايتي همه‌جانبه جهت پيشگيري از ابتلا سایر اعضای خانواده را از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته بانوان  برای حمایت از خانواده‌های معتادین و آسیب دیدگان از بلای خانمان برانداز اعتیاد دانست.


وی همچنین از دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش خواست امر مبارزه با مواد مخدر را به یک نهضت فراگیر تبدیل کنند و با تربیت مربیان متعهد و کار آمد بصورت جدی و  همه جانبه ورود كنند.


دبیر شورا، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مشاوران، معلمان و مدیران مدارس در خصوص مضرات استفاده از قرص‌ها و ریتالین در شب امتحان و همچنین استفاده از ظرفیت جلسات اولیا و مربیان برای تعامل مدرسه و خانواده در حوزه آسیب‌ها؛ از جمله برنامه‌های اولویت دار کمیته  برای خانواده‌ها و متولیان امر آموزش دانست و یادآور شد:  می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش برای این اقدام مهم بسترسازی مناسبی بعمل آورد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۳٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=37219

برچسب ها