• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
7

کنترل اعتیاد مساوی با کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است

  • کد خبر : 37073
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي کنترل اعتیاد مساوی با کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است، گفت: اقدامات صدا و سیما در زمینه برنامه‌سازی و اطلاع رسانی در حوزه مواد مخدر ستودنی است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی با بیان اینکه […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي کنترل اعتیاد مساوی با کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است، گفت: اقدامات صدا و سیما در زمینه برنامه‌سازی و اطلاع رسانی در حوزه مواد مخدر ستودنی است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی با بیان اینکه حمایت‌های صدا و سیما و تلاش آن‌ها در عرصه برنامه سازی و اطلاع رسانی همواره یاریگر ما در پیشگیری و مبارزه بوده است گفت: من به نوبه خود از همه همکاران رسانه ملی خصوصا صدا و سیمای استان که در زمینه برنامه‌سازی و تلاش برای فرهنگ‌سازی پیشگیری از اعتیاد تلاش کرده اند تقدیر و تشکر می‌كنم.


وی پیشگیری اولیه از اعتیاد را جزء راهبردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دولت دانست و افزود : ۹۲ درصد مردم کشورمان نسبت به پیامدهای مواد مخدر نگران هستند چرا که اعتیاد ، مسائل اجتماعی خصوصا اخلاق اجتماعی را به صورت جدی تحت تاثیر قرار می‌دهد و همه سازمان های مسئول، خیرین و نخبگان باید در ارائه راهکارهای مبارزه با این معضل اجتماعی تلاش بیشتری كنند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مواد مخدر سرمایه‌های اجتماعی ,خانواده‌ها و جوانان را تهدید می‌کند و کشوری که با تقدیم ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز هزینه‌های سنگینی در مبارزه با این معضل پرداخت کرده نظام جمهوری اسلامی ایران است.


مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت: اگر در زمینه مبارزه با مواد مخدر همه تلاش خود را دو چندان کنیم با کنترل اعتیاد توانسته‌ایم آسیب‌های اجتماعی را نیز خود به خود کاهش دهیم.


لطیفی در جلسه مشترک بین صدا و سیما  و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن آمادگی کامل این سازمان در زمینه همکاری‌های رسانه‌ای در مورد مبارزه با مواد مخدر افزود : صدا و سیما در سال ۹۵ توانست با بیشترین تولید برنامه در این زمینه از جمله در رادیو با برنامه دومانلی رویا و دانیشیق ، در سیما با برنامه قارانلیق یول و برنامه‌ای ۱۰۰ ثانیه ای حاوی اطلاعات و آگاهی هایی در زمینه شناخت مواد مخدر و همچنین تصویب ۳ طرح فیلمنامه برای تله فیلم گام های خوبی در زمینه فرهنگ سازی مبارزه با این معضل اجتماعی داشته باشد.  


وی گفت: این مرکز در بخش‌های مختلف صدا، سیما و خبر در مجموع ۷ هزار و ۲۵۶ دقیقه برنامه در سال ۹۵ در موضوع مواد مخدر تولید و پخش کرده که نسبت به سال ۹۴ بیست و چهار درصد افزایش داشته است.


مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی همچنین در مورد برنامه پر طرفدار حرکت گفت: صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی امسال برنامه حرکت را در دستور کار خود قرارداده و این برنامه امسال فقط به آسیب های اجتماعی از جمله فقر ، اعتیاد , طلاق و حاشیه نشینی  پرداخت خواهد کرد.


در پایان این نشست مشترک از ناصر ژرفی تهیه کننده برنامه دومانلی رویا که توانسته بود در جشنواره اعتیاد و رسانه برنامه برتر کشور شناخته شود با لوح تقدیر از طرف وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از وی تقدیر شد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۳٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=37073

برچسب ها