• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

حدود ٣٥ تن مواد مخدر در سيستان و بلوچستان امحا مي‌شود

  • کد خبر : 36979
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان از امحاي حدود ٣٥ تن مواد مخدر در اين استان در سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر خبر داد. محمدهادي مرعشي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از اهداف مهم ستاد می‌باشد که […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان از امحاي حدود ٣٥ تن مواد مخدر در اين استان در سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر خبر داد.


محمدهادي مرعشي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از اهداف مهم ستاد می‌باشد که با اين رويكرد طي چند سال گذشته اقدامات خوب و اثرگذاری در سطح استان سیستان و بلوچستان انجام شده و نتایج حائز اهمیتی داشته است.


دبير شورا بيان داشت: از جمله مهمترین نتایج رويكرد اجتماعي اين است که اهل تسنن و تشییع در تریبون‌های نماز جمعه مباحث مبارزه با مواد مخدر و آگاهی‌بخشی در حوزه پیشگیری از اعتياد را به سمع و نظر نمازگزارها می‌رسانند و از آنان می‌خواهند تا در خانواده‌ها این مطالب را انتشار دهند؛ این موضوع یک بازوی محکم و خوبی برای ما در شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها محسوب مي‌شود.


مرعشي ادامه داد: در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی با اقداماتی که طي چهار سال اخیر به دنبال رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر انجام شد، تعداد مراکز درمان اعتیاد از ٩١ مركز در سال ٩٢ به ٢٩٣ مركز در سال ٩٦ رسید و این نشان از اقدام بسیار خوب، سرمایه‌گذاری و پیگیری خوب ستاد مبارزه با مواد مخدر بود که باعث توسعه سطح مشارکت‌ها در استان شد؛ هم اكنون نيز روند تحت پوشش قرار گرفتن معتادانی که در استان وجود داشتند به سه برابر رسیده است و اين یکی از دستاوردهای خوب ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌باشد.


وي در ادامه؛ برگزاري دوره‌های آموزشی پيشگيري از اعتياد برای مربیان و معلمان آموزش و پرورش و والدين دانش آموزان، آموزش پيشگيري از اعتياد به بیش از ١٧ هزار نفر از جمعیت داوطلبین هلال احمر و اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه به ٧٠٠٠ رابط بهداشتی به‌منظور آگاهي‌دهي به مردم را از ديگر اقدامات استان در حوزه پيشگيري از اعتياد در استان خواند.


دبير شورا در ادامه درباره تعداد مصرف کنندگان مواد مخدر در استان افزود: آمارهایی که از طریق دانشگاه علوم پزشکی و خانه‌های بهداشت به دستمان رسیده حدود ١٣٥ هزار معتاد در استان وجود دارد که اين رقم حدود ٧ تا ٨ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود، کماکان نيز ٩٠ درصد مواد مصرفي معتادان استان، سنتی است.


مرعشي افزود: میزان مصرف مواد در بانوان اين استان، پایین‌تر از ضریب کشوری می‌باشد كه می توان گفت به دلیل بافت و سبقه مذهبی است که در سيستان و بلوچستان وجود دارد.


وي به تشريح برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد پرداخت و گفت: افتتاح چند مركز TC ، ماده ١٥ قانون مبارزه با مواد مخدر و مراكز DIC خودگردان، امحاي حدود ٣٥ تن مواد مخدر، اجراي برنامه‌هاي ورزشي با شعارهاي پيشگيري از اعتياد و برپايي نمايشگاه‌ها و همايش‌هاي پيشگيري از اعتياد از جمله برنامه‌هاي استان در اين روز مهم جهاني است.


دبير شورا همچنين با اشاره به دو مركز ترك اعتياد كودكان و نوجوانان زير ١٨ سال در استان گفت: از افتتاح اين دو مركز تاكنون، ١٥٥ كودك و نوجوان درمان شده‌اند كه ٦٠ نفر آنان تحت پوشش بهزيستي قرار دارند و مابقي به خانواده‌هايشان تحويل داده شدند.


مرعشي در پايان درباره اثرات آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی در حوزه پيشگيري از اعتياد در استان گفت: اطلاع رسانی و آگاهی‌بخشی در حوزه پیشگیری و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از اولویت همه رسانه‌های استان اعم از رسانه‌های محلی، جراید و خبرگزاری‌ها می‌باشد و رسانه‌ها نيز همکاری‌های خوبی در این زمینه دارند.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۳٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36979

برچسب ها