دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل کیش، مهمترین گام در مبارزه با مواد مخدر را آموزش و ارتقای آگاهی های عمومی دانست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، کارگاه آموزشی پیشگیری عوامل اعتیاد در بین دانشجویان ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش به منظور آشنایی آنان با عواقب اعتیاد و پیامدهای سوء آن با مشارکت دانشگاه و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در محل این دانشگاه برگزار شد.
بر پایه این گزارش، محمدحسن جهان در این کارگاه آموزشی با بیان این مطلب گفت: استفاده از کارشناسان مجرب در زمینه ی آموزش می تواند تاثیرگذاری خوبی در خصوص آگاه سازی جوانان برای مقابله با پدیده اعتیاد داشته باشد و ما در اجرای این طرح آموزشی در سطح دانشگاه ها بدنبال آن هستیم.
وي در ادامه گفت: اعتیاد به مواد مخدر یک بیماری قابل درمان است، اما در درمان اعتیاد آگاهی و شناخت بیمار و خانواده نسبت به ویژگی های و خصوصیات اعتیاد و درمانش لازم و ضروری است .
دبير شورا تصریح کرد: امروز شاهد این هستیم که موادمخدر و روان گردان ها بعنوان ابزار جنگ نرم از سوی دشمنان انقلاب اسلامی مورد استفاده جدی قرار گرفته است.
جهان افزود: دشمنان نظام و انقلاب با ترویج موادمخدر به دنبال هویت زدایی، تضعیف عزم و اراده مردم، فروپاشی باورها و ارزش های جامعه و تضعیف ریشه های کهن سنت همچون مذهب و انسجام اجتماعی هستند.
وي نیم نگاهی به تغییر استراتژی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از تهدید سخت به تهدید نرم پرداخت و گفت: دشمنان در این راستا به این نتیجه رسیدند که در جنگ سخت نمی توانند موفق باشند و از طریق اقدامات ضدفرهنگی و ترویج ناهنجاری های اجتماعی بویژه موادمخدر، بصورت سازمان یافته جوانان کشور را گرفتار معضلات و آسیب ها کنند.
دبير شورا همچنین با بیان اینکه هدف گیری استکبار جهانی به ترویج مواد مخدر و محرک در خانواده است با تبیین مسائل دوران جوانی و خطراتی که در این دوران کمین نسل جوان است گفت: استکبار جهانی می خواهد با فروپاشی خانواده ها صدمات فراوانی بر جامعه وارد نماید.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه با موادمخدر دامنه اعتیاد را وسیع خواند و یادآور شد: در جوامع امروزی دیگر نمی توان اعتیاد را فقط مربوط به افراد فقیر یا بی سواد دانست بلکه انواع موادمخدر جدید در دسترس همه قرار دارد و عدم آگاهی می تواند فرد را در منجلاب اعتیاد گرفتار کند.
جهان برگزاری این کارگاه ها را مفید دانسته و گفت: اقدامات پیشگیرانه و برنامه های آموزشی در حوزه آسیب شناسی اعتیاد در سطح دانشگاه ها، دانشجویان را در برابر آسیب های موادمخدر واکسینه می کند.
وي تاکید کرد: برای رفع معضل اعتیاد، دانشگاهها باید به بالندگی و نشاط برسند و زیرا دانشگاهی که نتواند مشکل خود را برطرف سازد، قادر به رفع مشکلات جامعه نیست.
دبیر شورا در پایان دانشگاه آزاد اسلامی کیش را از مراکز علمی پیشرو در زمینه پیشگیری از اعتیاد خواند و از همت و تلاش ریاست دانشگاه آزاد واحد بینالمللی کیش در برپایی اینگونه کارگاه ها و جلسات آگاهسازی قدردانی کرد.
همچنین رئیسی یکی از كارشناسان پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش نیز در این كارگاه در سخنانی به بيان انگيزه هاي مختلف شيوع اعتياد در جامعه پرداخت و افزود: فرآيند خودشناسي صحيح در جامعه با شناخت توانايي ها و استعدادهاي افراد مي تواند نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي داشته باشد.
وی در ادامه به موضوعات روانشناسی حوزه اعتیاد پرداخت و در بخش پایانی کارگاه به سئوالات شرکت کنندگان در نشست پاسخ داد.
گفتنی است شركت كنندگان در این کارگاه علاوه بر آشنايي با علت هاي روي آوردن افراد به مواد مخدر، با روش هاي مختلف تشخيص اعتياد و نحوه استفاده از اين روش ها براي شناسايي افراد معتاد آشنا شده و در خاتمه ضمن دریافت جزوات و بروشورهای آگاهسازی در زمینه اعتیاد، از نزدیک با انواع موادمخدر و آسیب های آن آشنا شدند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش۹۶٫۰۳٫۱۰