قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه دسترسی به مواد مخدر سختتر شده است، گفت: با تلاشی که نیروی انتظامی انجام داده، دسترسی سختتر شده و ستاد مبارزه با مواد مخدر و ناجا تمام توان خود را به کار گرفته تا دسترسی را سختتر کند و در این زمینه موفقیتهای خوبی داشتهایم.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهری گفت: دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) در آخرين گزارش خود در سال ۲۰۱۳، از توليد و توزيع مواد روانگردان جديد به نام NPS نام برده كه توليد و توزيع آن در كشورهاي جهان در حال گسترش است.
وی همچنين با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین مواد مصرفی را تریاک، شیشه و کراک به خود اختصاص دادهاند، افزود: گزارشهایی مبنی بر جایگزینی هروئین به جای کراک عنوان شده که با این روند، مصرف مواد به ترتیب تریاک، شیشه و هروئین است.
به گفته قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر، بیشترین مصرفکنندگان مواد در ایران را افراد ۲۰ تا ۳۰ سال تشکیل میدهند.
طاهري درباره مراكز غیرمجاز درمان اعتياد بيان داشت: اکثر این کمپها ساماندهی شدند و مراکز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان پرخطر نیز در اکثر استانها در حال فعاليت هستند، به طوری که در مازندران معتاد کف خیابانی وجود ندارد و در این زمینه بیشترین معضل نيز مربوط به پایتخت است که تلاشهایی را جهت ساماندهی معتادان خیابانهای پایتخت انجام خواهيم داد.
به گفته وي شهر تهران از نظر تعداد و نقاط آلوده و استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان آلودهترین نقاط کشور از لحاظ حجم مصرف مواد مخدر در کشور هستند.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۷/۲۹