• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
6

تبلیغات اغواگرایانه مواد مخدر در فضای مجازی نگران کننده است

  • کد خبر : 36747
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ در بازدید از مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب اعتياد استان گفت: دشمن به دنبال متلاشی کردن سرمایه‌های کشور علی الخصوص سرمایه انسانی ما از طریق اعتیاد است. به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ محمدعلی نصرتی گفت:  ایران […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ در بازدید از مرکز نگهداري، درمان و كاهش آسيب اعتياد استان گفت: دشمن به دنبال متلاشی کردن سرمایه‌های کشور علی الخصوص سرمایه انسانی ما از طریق اعتیاد است.


به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ محمدعلی نصرتی گفت:  ایران وارث تمدن و سرمایه‌های ارزشمند بوده و وظیفه ما پاسداری از تمدن و سرمایه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.


وی ضمن قدردانی از عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در تحت پوشش قراردادن افراد نیازمند جامعه، نقش کمیته امداد را در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خانواده‌ها مهم دانست و با بیان اینکه این نهاد با فراهم كردن زمینه تحصیل، ازدواج، اشتغال و آموزش‌های لازم در خانواده‌ها می‌تواند در تقویت باورهای اجتماعی، دینی و مذهبی تاثیرگذار باشد.


دبير شورا تصریح کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی با شیوه‌های مختلف به دنبال بدنام کردن ایران اسلامی هستند، موادمخدر یکی از این روش‌هایی است که باورهای دینی، اعتقادها و اخلاق ملت ایران را نشانه رفته است.


نصرتي افزود: آسیب‌های اجتماعی از جمله مواد مخدر یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب است و در این راستا در استان آذربایجان‌شرقی، مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان ماده ۱۶ در زمینی به مساحت ۴ هکتار در سال ۹۴ به بهره‌برداری رسید.


وي گفت: در این مرکز علاوه بر اقدامات بازپروری و درمان معتادان، فعالیت‌های کارگاهی، اشتغال‌زایی، آموزشی و فرهنگی نیز در آن انجام می‌شود.


دبير شورا در ادامه گفت: از همه مسؤولان و خیران استان می‌خواهیم که بیماران این مرکز ماده ۱۶ را مانند فرزندان خود بدانند و در درمان و بازپروری آنها ما را یاری کنند.


نصرتي تاکید کرد: در مهندسی مبارزه با مواد مخدر یک سری ظرفیت‌سوزی انجام شده است اظهار داشت:  سالانه بیش از ۵۰ نوع مواد مخدر توسط رسانه هاو فضای مجازی در قالب مواد نشاط آور،تقویت کننده، لاغر کننده، چاق کننده، خوش بو کننده، کرمهای لطیف کننده و… معرفی و در بازارها و باشگاه های بدنسازی بفروش می رسند.


وی تاکید کرد: ترغیب فرزندان به معنویات و آموزش مهارت های اجتماعی بویژه مهارت نه گفتن از عوامل موثر برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.


مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌شرقی نیز در حاشیه بازدید از مرکز ماده ۱۶ با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در این مرکز اظهار داشت: پکیج کامل اصلاح و تربیت در این مرکز برای بیماران ارائه می شود و علاوه بر این شهر محل امنی برای شهروندان شده است و این قابل ستایش است.


محمد کلامی اظهار داشت: ما این آمادگی را داریم خانواده‌های بیماران این مرکز را پس از معرفی این مرکز تحت چتر حمایتی خود قرار دهیم.


وی گفت: می‌توانیم وضعیت نسبی را برای خانواده‌های این عزیزان فراهم سازیم و بخشی از هزینه‌های غیرامدادی را نیز برای خانواده‌های این مرکز در نظر بگیریم تا بیماران این مرکز بدون دغدغه مراحل درمان خود را ادامه دهند.

منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۶٫۰۳٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36747

برچسب ها