دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در کارگاه آموزشی شناخت با آسیب های اعتیاد ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش، اغلب جرایم جامعه را ریشه در اعتیاد دانست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، کارگاه آموزشی پیشگیری عوامل اعتیاد در محیطهای کاری ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش به منظور آشنایی آنان با عواقب اعتیاد و پیامدهای سوء آن با مشارکت دانشگاه و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در محل این دانشگاه برگزار شد.
محمدحسن جهان در این کارگاه آموزشی با اشاره به عوارض ناخوشایند اعتیاد بر سلامت زندگی فرد، گفت: اعتیاد در عملکرد شغلی افراد نیز میتواند مشکلات جدی به وجود آورد و سلامت عمومی را تهدید کند.
وی اعتیاد را یک معضل بزرگ اجتماعی بیان کرد و افزود: اعتیاد به عنوان یک آسیب بزرگ اجتماعی سبب بروز ناهنجاریهایی در محیط کار و ایجاد رخوت در جامعه میشود که باید با اطلاعرسانی صحیح و به موقع از شیوع این پدیده شوم پیشگیری کرد که یکی از راههای پیشگیری آموزش و فراگیری مهارت های زندگی و دفع آسیبهای اجتماعی با تکیه بر مبانی علمی واسلامی خواهد بود.
جهان در ادامه افزود: بیش از ۱۷۰ کشور اعلام كردهاند که مشکل اول و اصلی آنها اعتیاد به موادمخدر است و در کشور عزیز ایران هم این هشدار را باید داد و در خصوص افزایش مصرف موادمخدر و محرک ها در بین زنان به دلیل تبلیغات کاذب حدود ۱۰ درصد از جمعیت مصرف کنندگان را تشکیل می دهند.
وی برگزاری کارگاه های آموزشی در ادارات و نهادها را در راستای اهداف آموزشی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش دانست و تاکید کرد: این کارگاه آموزشی نیز با این رویکرد و با هدف افزایش واحیای عزت وکرامت فردی ، خانوادگی، تقویت مشارکت اجتماعی ، مصون سازی وارائه آموزش های لازم در زمینه ترغیب به درمان اعتیاد برای کارکنان صورت می پذیرد.
جهان با تاکید بر اینکه مبارزه با اعتیاد باید به یک فرهنگ تبدیل شود خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان می دهد اغلب جرایم ریشه در اعتیاد دارد و می بایست با آموزش صحیح، کارکنان را نسبت به عوارض این بلای خانمانسوز آگاه سازیم که این امر مستلزم مهارت متخصصان در این بخش می باشد.
همچنین رئیسی یکی از كارشناسان پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش نیز در این كارگاه در سخنانی به بيان انگيزه هاي مختلف شيوع اعتياد در جامعه پرداخت و افزود: فرآيند خودشناسي صحيح در جامعه با شناخت توانايي ها و استعدادهاي افراد مي تواند نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي داشته باشد.
وی در ادامه به موضوعات روانشناسی حوزه اعتیاد پرداخت و در بخش پایانی کارگاه به سئوالات شرکت کنندگان در نشست پاسخ داد.
گفتنی است شركت كنندگان در این کارگاه علاوه بر آشنايي با علت هاي روي آوردن افراد به مواد مخدر ، با روش هاي مختلف تشخيص اعتياد و نحوه استفاده از اين روش ها براي شناسايي افراد معتاد آشنا شده و در خاتمه ضمن دریافت جزوات و بروشورهای آگاهسازی در زمینه اعتیاد، از نزدیک با انواع موادمخدر و آسیب های آن آشنا شدند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش۹۶٫۰۳٫۰۳