• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73599اخبار امروز : 7
9

مينو محرز: آموزش و پرورش قدرت “نه” گفتن را به دانش‌آموزان آموزش دهد

  • کد خبر : 36678
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱

رییس مرکز تحقیقات ایدز گفت: آموزش و پرورش موثرترین سازمانی است که می‌تواند به دانش‌آموز درباره موادمخدر و آسیب‌های اجتماعی آگاهی بخشد و قدرت “نه” گفتن را به وي یاد بدهد. مينو محرز در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و اثرات […]


رییس مرکز تحقیقات ایدز گفت: آموزش و پرورش موثرترین سازمانی است که می‌تواند به دانش‌آموز درباره موادمخدر و آسیب‌های اجتماعی آگاهی بخشد و قدرت “نه” گفتن را به وي یاد بدهد.


مينو محرز در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و اثرات آن در اجتماع گفت: اين رویکرد سیاست بسیار خوبی است و در جلسات كاهش آسيب، بسيار به آن توجه مي‌شود.


رییس مرکز تحقیقات ایدز تصريح كرد: کمک گرفتن از مردم برای آگاهی دادن به افراد بسیار خوب است و بايد در جهت درمان معتادان و ايجاد انگيزه در آنان تلاش ‌بيشتري كرد تا آنان هم به جامعه بازگردند، از اين جهت فرهنگ اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر كه با هدف آگاهی‌بخشي به آحاد مردم در جامعه شكل گرفت، کمک شایانی در این راه خواهد کرد .


محرز افزود: به عنوان مثال ما خودمان باشگاه یاران مثبت را داریم این افراد به دوستانشون برای ترک کردن مواد مخدر و ماندن روی ترک کمک می‌کنند؛ بنابراین اگر از خود مردم برای این امر کمک گرفته شود خیلی موثر خواهد بود.


وي؛ در پاسخ به اين سوال كه نحوه آگاهي‌بخشي‌ها و اطلاع رساني‌ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر کافی است یا خیر و اینکه اطلاع رسانی از کجا باید آغاز شود، افزود: اطلاع‌رسانی و آگاهی‌دادن در اين حوزه در کشور بهتر شده ولی کافی نیست اولین و مهمترین بخش و موثرترین حوزه آموزش و پرورش است و بعد از آن هم رسانه‌ها. اين دو بايد بیشتر به بخش آموزش و آگاهی جامعه كمك كنند، متاسفانه وقتی این دو بخش سکوت كنند کار سخت‌تر می‌شود، چرا كه مهمترین سازمان‌ها برای آگاهي‌بخشي خانواده‌ها، آموزش و پرورش و اثرگذارترین بخش هم، رسانه های دیداری تلویزیون می‌باشند.


محرز در پايان بيان داشت: معتقدم آموزش و پرورش موثرترین سازمانی است که می‌تواند به دانش‌آموز درباره موادمخدر و آسیب‌های اجتماعی آگاهی دهد و قدرت “نه” گفتن را به وي یاد بدهد و باید روی این مقوله بیشتر کار شود و فرهنگ سازی کرد، از طرفی تلویزیون نيز با ساخت برنامه‌های آموزشی در این حیطه کمک شایانی به خانواده ها خواهد کرد.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۳٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36678

برچسب ها