عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: مقابله با اعتیاد نیاز به اراده جمعی اقشار مختلف مردم و مسوولان دارد و باید شرایط اجتماعی جامعه را نیز تغییر داد.
محمد محمودی در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر بسیاری از مردم ما در طیف های مختلف گروه سنی بویژه جوانان با معضل بیکاری و نداشتن شغل مناسب مواجه هستند که به تبع آن نمیتوانند تشکیل خانواده داده و ازدواج کنند.
وی با اظهار تاسف از اینکه در مباحث درسی دانشگاهها نیز به موضوع اعتیاد و خانماسوز بودن آن توجه نمی شود، اظهار کرد: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید شرایط اجتماعی موجود که دارای مطالب یاد شده است را تغییر داد و سپس سیاست های مناسب را در جهت کاهش عرضه و تقاضا برای دسترسی به انواع مواد مخدر اعم از صنعتی ، شیمیایی و روانگردانها تدوین کرد.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ضرورت دارد از تجارب کشورهای مختلف که در زمینه مبارزه با مواد مخدر برای کاهش عرضه ، مقابله و تقاضا استفاده کرد و همچنین تعریف واحدی از مقابله با اعتیاد داشته باشیم .
محمودی توضیح داد: در حال حاضر به دلیل نبود تعریف واحد برای مبارزه با مواد مخدر، گاهی معتاد را بیمار تلقی کرده و وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی را مکلف به رسیدگی این موضوع می کنیم، گاهی دیگر عاملان مواد مخدر را سوداگران مرگ می نامین و برخوردهای امنیتی را تشدید می کنیم و از سوی دیگر مبارزه با این معضل را جزو مفاسد اجتماعی نامیده و راهکارهایی در این زمینه اتخاذ می شود.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حالیکه باید به یک سیاست واحد در حوزه مبارزه با مواد مخدر برسیم و سپس بحث اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد مطرح شود.
محمودی با اشاره به اینکه باید نحوه مبارزه ، پیشگیری و درمان اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیز مشخص شود، گفت: مطالعات عمیق و حساب شده نیز درباره رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر مهم است و باید انجام شود تا سیاست های مشخص در این زمینه تدوین شود.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۶٫۰۲٫۲۰