• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
7

ابوالفضل قناعتی: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر عدم آگاهی را از بین می‌برد

  • کد خبر : 36299
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به آگاهی بخشی به جامعه با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر گفت: عدم آگاهی نسل جوان باعث شده که افرادی که به دنبال مطامع اقتصادی و اهداف دیگر هستند از حوزه های مختلف جوانان را به سمت و سوی آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد سوق […]


عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به آگاهی بخشی به جامعه با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر گفت: عدم آگاهی نسل جوان باعث شده که افرادی که به دنبال مطامع اقتصادی و اهداف دیگر هستند از حوزه های مختلف جوانان را به سمت و سوی آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد سوق دهند.


ابوالفضل قناعتی، در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: موادمخدر و  اعتیاد قطع به یقین یکی از آسیب های اجتماعی است که هر جامعه ای را می تواند به سوی نابودی بکشاند و بحث مقابله با این پدیده شوم، باید با بصیرت باشد. یکی از بهترین راه های مقابله درست با اعتیاد و موادمخدر استفاده از کارشناسان و فضای آکادمیک جامعه است.


وی با اشاره به این بحث سوق به موادمخدر و اعتیاد دغدغه مقام معظم رهبری، مردم و مسئولان است، تاکید کرد: مهارت های زندگی و «نه» گفتن به آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد باید از سنین پایین آموزش داده شود و با کمک کارشناسان بررسی شود که در چه مقاطعی، نوجوانان و جوانان می‌توانند با اعتیاد و  موادمخدر آشنا شده و عواقب آن را بشناسند.


عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه باید اطلاع رسانی‌ها به موقع و متناسب با سن افراد ارائه شود، گفت: رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما که رسانه ملی است نقش پررنگی در اطلاع رسانی ها ایفا می‌کنند. البته نباید از فضای مجازی هم غافل شد چون این فضا هم می‌تواند خطری باشد برای سلامت جوانانمان به همین دلیل باید این خطر را به فرصت تبدیل کرده و مسئولان از فضای مجازی هم برای اطلاع رسانی استفاده کنند.


قناعتي با اشاره به رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر افزود: این رویکرد خیلی خوب است زیرا همیشه نمی توان از کنترل های مستقیم استفاده کرد. با این وجود باید خانواده ها آموزش ببینند که چطور می توانند بر رفتار جوانان خود در خانه کنترل داشته باشند. این آموزش ها نباید فقط تئوریک باشد بلکه جوانان آن را طوری با عقل و منطق بپذیرند که حتی در خلوت خودشان هم به سمت و سوی اعتیاد نروند و به آن فکر نکنند.


وی در پایان با اشاره به بسترسازی مناسب در جامعه تاکید كرد: فضاهایی مثل برخی سفره خانه ها و قهوه خانه ها خود شرایط و بستر را برای گرایش جوانان به اعتیاد فراهم می کند. باید کنترل و نظارت بر این مکان ها بیشتر از جاهای دیگر باشد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ۹۶٫۰۲٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36299

برچسب ها