• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
7

اهمیت عملکرد رسانه ملی در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر

  • کد خبر : 36225
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹

 نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مشارکت مردم در بحث مقابله با اعتیاد و همیاری با دولت باید صدا و سیما به عنوان مهمترین رسانه ملی بیش از گذشته وارد عمل شود.  عبدالرضا هاشم زایی در گفت و گو با […]

 نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مشارکت مردم در بحث مقابله با اعتیاد و همیاری با دولت باید صدا و سیما به عنوان مهمترین رسانه ملی بیش از گذشته وارد عمل شود.


 عبدالرضا هاشم زایی در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: همه مردم بطور کماکان با مضرات و عوارض انواع مواد مخدر صنعتی و شیمیایی آشنا هستند، اما وقتی تلویزیون برنامه های توجیهی بیشتری را در رابطه با مواد مخدر و بحث پیشگیری از آن پخش کند، بحث مقابله با اعتیاد برای مردم ملموس تر می شود و آنها درصدد همیاری برای اجتماعی شدن این پدیده خواهند کرد.


 وی با بیان اینکه فیلم های مختلف تلویزیونی ، سینمایی و نمایش تئاتر درباره انواع مواد مخدر و مضرات آنها باید از رسانه ملی بیشتر پخش شود، اظهار کرد: رسانه ملی روزانه میلیونها مخاطب دارد و اثرپذیری آنان در رابطه با مبارزه اجتماعی با مواد مخدر بر روی افکار عمومی بیشتر از سایر نهادها است .


عضو کمیسیون فراکسیون امید ادامه داد: علاوه بر نقش مهم و حساس رسانه ملی در ترغیب مردم به مشارکت در بحث مقابله با اعتیاد، سازمانهای مردم نهاد نیز باید بصورت خودجوش که متشکل از توده های مردم هستند، برای مبارزه با این معضل خانماسوز فعالیت کنند.


هاشم زایی در ادامه، اعتیاد به مصرف مواد مخدر در کشور را معضلی اساسی دانست که بخش های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و غیره را تحت الشعاع قرار داده و بی‌توجهی به امر مبارزه با آن نابودی کشور را در پی خواهد داشت .


وی با بیان اینکه در حال حاضر به دلیل کسری در بودجه جاری کشور، امکان اعطای تسهیلات به سازمان‌های مردم نهاد برای فعالیت در امر مقابله با اعتیاد وجود ندارد، گفت: بودجه های عمرانی کشور برای مسایلی مانند رفع بیکاری، پیشگیری از آسیب های اجتماعی که مبارزه با مواد مخدر نیز شامل آن است و غیره هزینه می شود، اما در حال حاضر به دلیل اینکه در بودجه جاری کسری بوجود می آید، بخشی از بودجه عمرانی نیز در بخش جاری صرف می شود ، به همین دلیل سازمانهای مردم نهاد باید بصورت خودجوش برای مقابله با اعتیاد وارد میدان و عمل شوند.


 نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجلس شورای اسلامی، بحث مبارزه با مواد مخدر از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار است اما چون جنبه قانون گذاری دارد بهتر است ، دولت با کارشناسهایی که در اختیار دارد ، لایحه هایی در رابطه با مبارزه با مواد مخدر تهیه کرد و نمایندگان مجلس ارایه دهد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۲٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36225

برچسب ها