• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 0
6

دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش: حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر یک وظیفه اخلاقی و دینی است

  • کد خبر : 36184
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹

  دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در حاشیه سرکشی از منازل تعدادی از افراد بهبودیافته موادمخدر، حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر را یک وظیفه اخلاقی و دینی عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدرکیش، در راستای برنامه های حمایتی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش از بهبودیافتگان موادمخدر، محمدحسن جهان دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر […]

 


دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در حاشیه سرکشی از منازل تعدادی از افراد بهبودیافته موادمخدر، حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر را یک وظیفه اخلاقی و دینی عنوان کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدرکیش، در راستای برنامه های حمایتی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش از بهبودیافتگان موادمخدر، محمدحسن جهان دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش با حضور در منازل تعدادی از بهبودیافتگان موادمخدر، ضمن سرکشی و بررسی وضعیت زندگی این افراد، بسته های حمایتی و تشویقی به این خانواده ها اهداء کرد.


محمدحسن جهان دبیرشورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در حاشیه این بازدید در گفتگویی با خبرنگار ما، حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر را یک وظیفه اخلاقی و دینی و دارای اجر دنیوی و اخروی دانست.


وي حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر را اصلی مهم برای داشتن جامعه ای عاری از اعتیاد دانست و گفت: در جهت کمک و حمایت از بهبودیافتگان موادمخدر بصورتي بايد تلاش كنيم و زمينه را مساعد نمائيم كه اين اقشار خود را طرد شده جامعه نپنداشته و با فعالیت های کاری برای امرار معاش خود و خانواده خود در چرخه اجتماعی جامعه قرار گیرند.


دبير شورا تصریح کرد: خیلی از خانواده هایی که یکی از اعضای آنها گرفتار سوءمصرف مواد است و می خواهد این سوءمصرف را کنار بگذارد، نمی دانند باید با چه کلام و رفتاری با او برخورد کنند تا بتواند دوران سخت ترک اعتیاد را هرچه سریع تر و ساده تر پشت سر بگذارد.


جهان ادامه داد: حساب اعتیاد از حساب کسی که در دام اعتیاد گرفتار شده، کاملا جداست؛ یعنی با اینکه موضوع اعتیاد، امری قابل بخشش و گذشت نیست، اما فردی که گرفتار آن شده، کاملا بخشودنی است و در این مورد باید، حساب گناه و گناهکار را از هم جدا کرد.


وي در پایان خاطرنشان کرد: اعتیاد یک بیماری است و جامعه نمی‌تواند نسبت به معتادان در حال ترک بی‌تفاوت باشد، بلکه با یاری رساندن و تشویق آنها برای داشتن جامعه‌ای سالم تلاش می‌کند.

منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدرکیش۹۶٫۰۲٫۰۹

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36184

برچسب ها