استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: انجام اقدامات ویژه برای برخورد و مبارزه با توزیعکنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر در مناطق آلوده این استان لازم و ضروری است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري؛ قاسم سلیمانی دشتکی در جلسه اين شورا گفت: همه اعضایی که عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هستند، اعم از سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و… در امر مبارزه با این ماده افیونی مشاركت جدي دارند.
وي افزود: سال ۹۶ شروع برنامه ششم توسعه است لذا هم باید اقدامات سال قبل و هم برنامههای سال جاری را توجه كرده و اجرايي كنيم.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سپاه حضرت قمر بیهاشم (ع)، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی استان اقدامات اجرایی خود در مناطق آلوده استان را همچنان در دستور کار قرار دهند، ادامه داد: سپاه پاسداران این استان برنامههای ۶ گانه خود که در قالب قرارگاه جوادالائمه برنامهریزی شده است را اجرایی کند.
سلیمانی دشتکی به ضرورت انجام اقدامات ویژهای برای برخورد و مبارزه با توزیعکنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر در مناطق آلوده چهارمحال و بختیاری اشاره و خاطرنشان کرد: بخشي از عرصه مبارزه با مواد مخدر مربوط به وضعیت اشتغال و بحثهای فرهنگی است.
وی اضافه کرد: از روحانیون تقاضا داریم که نشستهایی با خانوادههایی که به نوعی دچار معضل اعتیاد هستند یا خانوادههای مستقر در مناطق آلوده استان برگزار کنند، سعی کنند در این نشستها به مشکلات آنها توجه کنند و آنها به را مقامات و مسؤولان انتقال دهند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هر اعتباری که نیاز باشد برای برخورد و مبارزه با توزیع و قاچاق مواد مخدر، برخورد با خردهفروشان، اجرای برنامههای فرهنگی و… اختصاص داده میشود.
لزوم انجام اقدامات هدفمند در آموزش اثرات سو مصرف مواد مخدر
جعفر مردانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نيز گفت: اقدامات در زمینه آموزش باید هدفمند باشد و مجموعه آموزش و پرورش در جهت آموزش اثرات سو مصرف مواد مخدر در بین دانشآموزان تلاش کند.
وي با بيان اينكه گزارشهای ارائه شده نشان از پیشرفت در اقدامات این شورا در سال ۹۶ دارد، افزود: در زمینهٔ مبارزه با مواد مخدر باید به سمت بهره بردن از ظرفیت خیرین، سازمانهای مردمنهاد و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر پیش رویم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با تأکید بر اینکه انتظار میرود مبارزه با قاچاق کالا در اولویت دستگاههای مربوطه قرار گیرد، اضافه کرد: تشدید مجازات از سوی دستگاهها قضایی باید حلقه آخر باشد.
مردانی با بیان اینکه دستورالعمل مراقبتهای بعد از خروج، اجرای طرح امید و… در دستورالعمل دستگاه قضایی قرار گیرد و این طرحها باید ادامه پیدا کند، خاطرنشان کرد: در بحث درمان، توزیع دارو، کمپهای ترک اعتیاد و… ضروری است حتماً نظارتهای لازم وجود داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تأکید کرد: در امر مبارزه با مواد مخدر به تنهایی نباید همه امور را به نیروی انتظامی و دستگاه قضایی بسپاریم، بنابراین همه دستگاههای عضو شورا باید به میدان بیایند.
وي افزود: آموزش و فرهنگ سازی در زمینه مقابله با مواد مخدر از مهمترین راه های مقابله و پیشگیری از درمان اعتیاد است که باید از همه ظرفیت ها در این حوزه استفاده شود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري۹۶٫۰۲٫۰۴