• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
11

برگزاري همايش پيشگيري از اعتياد در زاهدان

  • کد خبر : 36058
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از برگزاري همايش پيشگيري از اعتياد در زاهدان خبر داد و گفت: آگاهي‌بخشي جامعه ابزاري كاربردي در جهت كاهش آسيب‌هاي اجتماعي است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان، محمدهادي مرعشي در اين همايش گفت: علت اصلي […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از برگزاري همايش پيشگيري از اعتياد در زاهدان خبر داد و گفت: آگاهي‌بخشي جامعه ابزاري كاربردي در جهت كاهش آسيب‌هاي اجتماعي است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان، محمدهادي مرعشي در اين همايش گفت: علت اصلي محوريت قرار دادن مساجد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر وكمك طلبيدن از همه شهروندان و احاد جامعه است.


وي افزود: آگاهي‌بخشي جامعه ابزاري كاربردي در جهت كاهش آسيب‌هاي اجتماعي به عنوان موضوعي كه نظم عمومي جامعه را بر هم مي زند و هنجارهاي آن را مورد تعرض قرار مي دهد، از اهميت بالايي برخوردار است؛ چرا كه افزايش ناهنجاري ها نشانه اي از بروز بحران محسوب مي شود.
دبير شورا در ادامه پديده شوم موادمخدر را يك زنگ خطر جدي عنوان كرد كه اگاهي بخشي جامعه مي‌تواند در كاهش و جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي و پيشگيري از اعتياد موثر واقع شود.


مرعشي در ادامه افزود: آسيب‌هاي اجتماعي دغدغه و مطالبه مقام معظم رهبري است كه مسئولين نظام موظف به ارائه گزارش فعاليت‌هاي اجرا شده در برنامه‌هاي كاهش آسيب شدند.


در ادامه دكتر مهنا كارشناس اعتياد و پيشگيري دانشگاه علوم پزشكي زاهدان افزود: والدين در پيشگيري از اعتياد نقش اساسي دارند و مي‌توانند مهارت‌هاي تربيتي خود را بازنگري كنند تا فرزنداني با اعتماد به نفس بالا تربيت كنند و به آنها مهارت‌هاي زندگي و توانايي نه گفتن، مهارت تصميم گيري مهارت حل مشكل ودست يابي بياموزند تا قبل از اينكه فرزند شما اطلاعات مرتبط با مواد اعتيادآور را به غلط از اطرافيان خود كسب كند خود اين نكات را به او گوشزد كنند و از عواقب و خطرات اعتياد به او بگويند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۶٫۰۲٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36058

برچسب ها