• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
9

لزوم تقویت زیرساخت‌های فرهنگی برای مقابله با اعتیاد

  • کد خبر : 35989
  • ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بر تقویت زیرساخت‌هاي فرهنگی برای مبارزه با اعتیاد تاکید کرد. حمید گرمابی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر خلاهای قانونی برای مبارزه با مواد مخدر در کشور وجود ندارد ، […]


نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بر تقویت زیرساخت‌هاي فرهنگی برای مبارزه با اعتیاد تاکید کرد.


حمید گرمابی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حال حاضر خلاهای قانونی برای مبارزه با مواد مخدر در کشور وجود ندارد ، موضوع مهم فرهنگ جامعه است که باید مقابله با اعتیاد با تقویت زیرساخت های فرهنگی به یک باور عمومی و ملی تبدیل شود.


وی با اشاره به اینکه اعتياد در کشور ما امروزه به يک مسئله اجتماعي تبديل شده است، اظهار کرد: علي رغم تلاش‌هاي زيادي که براي کنترل آن انجام می شود اما براي رسيدن به موفقيت فاصله زيادي وجود دارد و بسياري از خانواده ها با اين موضوع سر و کار دارند زیرا به لحاظ فرهنگی برای مقابله با اعتیاد کمتر کار شده است .


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروزه مواد مخدر ارزان در دسترس معتادان قرار می‌گیرد و دشمنان نظام و انقلاب کشور براي جوانان و نوجوانان ما در خارج از مرزهاي کشور برنامه ریزی می‌کنند تا آنها را به انحطاط بکشانند، لذا برنامه‌ریزی فرهنگی جهت پيشگيري از اعتياد و مبارزه با نقشه شوم دشمنان ضروری است .


گرمابی تصریح کرد: برنامه‌های فرهنگي مدون مانع از گرايش به مصرف مواد مخدر می‌شود و تنها با گذاشتن مسئوليت مقابله با اعتیاد بر عهده ستاد مبارزه با مواد مخدر و نيروي انتظامي نمی‌توان در مسیر مبارزه موفق شد.


به گفته نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی باید مباحث مرتبط با مواد مخدر و پیشگیری از آن از طریق نمازجمعه ، اماکن عمومی ، مدارس ، دانشگاهها و غیره به اطلاع عموم مردم برسد.


گرمابی تاکید کرد: صدا و سيما و مطبوعات باید بيش از گذشته در بحث های فرهنگی مقابله با اعتیاد ورود یابند و برنامه های مدونی را با همکاری یکدیگر اجرا کنند تا علاوه بر ارتقای دانش مردم در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر فرهنگ سازی لازم نیز انجام شود.


وی با بیان اینکه به دلیل عدم آگاهي نوجوانان و جوانان درگير اعتياد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی که مخرب‌تر از مخدرهای سنتی است، می‌شوند، افزود: ضرورت آموزش و ارائه راهکارهاي پيشگيرانه از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ميان افراد جامعه وجود دارد و دست اندرکاران امر و مسوولان باید اقدامات آموزشی را بیش از گذشته و با کیفیت بالا بیشتر مورد توجه قرار دهند.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۱٫۳۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35989

برچسب ها