• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

ضرورت مقابله با اعتیاد با برنامه های نشاط آور در چارچوب فرهنگ اسلامی

  • کد خبر : 35943
  • ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲

استاد دانشگاه پردیس تهران گفت: متولیان امور فرهنگی باید شرایطی را فراهم کنند تا در چارچوب فرهنگ اسلامی برنامه های نشاط آور برای عموم مردم اجرا شود تا به این وسیله افراد جامعه بویژه نوجوانان و جوانان اوقات فراغت مناسبی را بگذارنند. سونیا قاسمی در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد […]


استاد دانشگاه پردیس تهران گفت: متولیان امور فرهنگی باید شرایطی را فراهم کنند تا در چارچوب فرهنگ اسلامی برنامه های نشاط آور برای عموم مردم اجرا شود تا به این وسیله افراد جامعه بویژه نوجوانان و جوانان اوقات فراغت مناسبی را بگذارنند.


سونیا قاسمی در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: آموزش مهارت شاد بودن به صورت مستقيم و غيرمستقيم در ارتقاي بهداشت رواني موثر است و سبب جلوگيري از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی میان قشر نوجوان و جوان کشور می‌شود.


وی با بیان اینکه نهادهایی از جمله وزارت‌خانه‌های بهداشت، رفاه، آموزش و پرورش، بهزيستي، صدا و سیما باید دوشادوش یکدیگر برای مبارزه با مواد مخدر تلاش کنند، اظهار کرد: این نهادها با فراهم کردن بسترهای نشاط‌ آور برای افراد جامعه می‌توانند حلقه فعالیت تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر را تنگ کنند و نوجوانان و جوانان را از گرایش به اعتیاد سالم نگه دارند.


قاسمی ادامه داد: در حال حاضر روی آوردن زنان به مصرف مواد مخدر که با کشیدن سیگار و قلیان آغاز می‌شود به یک نگرانی و دغدغه تبدیل شده و در سال‌های اخیر گرایش دختران به استفاده از اين مواد افزایش یافته است .


وی با اشاره به اینکه زنان از مقاومت کمتري نسبت به مردان در برابر آسيب هاي ناشی از مصرف مواد مخدر بويژه روان‌گردانها برخوردارند، گفت: متاسفانه طي سال‌هاي اخير شاهد افزايش آمار اعتياد در کشور و بويژه در ميان جوانان بوده‌ایم و دردناک‌تر آن است که در ۱۰ سال گذشته شمار زنان آلوده به مصرف مواد مخدر افزايش يافته است .


این کارشناس ارشد امور زنان و خانواده افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که دلایل افزايش زنان به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ناشی از تبلیغات گسترده در زیبایی اندام است و به نام داروهاي لاغري و يا چاقي عرضه می‌شود .


قاسمی تصریح کرد: در حالیکه داروهای لاغری و چاقی، زیبایی اندام حاوی مواد مخدر صنعتی و شیمیایی هستند و زنان را آلوده می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: به دلیل ضرورت آگاهي بخشي به خانواده‌ها و زنان درباره مضرات این دارو ها اهميت زیادی دارد و باید در اين زمينه با قدرت اقدامات پیشگیرانه را انجام داد تا بتوان در مقابل اين تبليغات مخرب و پيامدهاي پس از آن ايستادگي کرد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۶٫۰۱٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35943

برچسب ها