دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد از تحت پوشش ۲۰۰ هزار نفر در برنامههاي پيشگيري از اعتياد در اين استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ علي روستايي در جلسه كميته تخصصي فرهنگي و پيشگيري شورا اظهار داشت: با توجه به وسعت آسيبهاي اجتماعي و درگير بودن اقشار مختلف جامعه با انواع آن ، نبايد به انجام فعاليت هاي انجام شده گذشته اكتفا كرد لذا ضرورت دارد اقدامات فرهنگي و پيشگيري جدي و برنامهها محكمتر از سال قبل ادامه داشته باشد.
وي با بيان اينكه در سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر در سطح استان تحت پوشش برنامههاي پيشگيري اوليه از اعتياد قرار گرفتند، افزود: در سال جديد نيز تداوم آموزش هاي پيشگيري از اعتياد بايد در سطوح مختلف جامعه به خصوص خانواده ها ،جامعه دانش آموزي و محله هاي پرخطر با جديت دنبال شود و همه دستگاههاي عضو كميته موظفند در اين زمينه همكاري كنند.
دبير شورا با اشاره به گزارش مفصل وزير كشور در حضور مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در خصوص مسائل و مشكلات اجتماعي كشور افزود: مقام معظم رهبري تاكيد موكدي بر برخورد با چهار معضل اجتماعي اعتياد، فساد، طلاق و حاشيه نشيني داشتند كه لازم است مسئولين دستگاههاي مرتبط اهتمام لازم را در برخورد با اين مسائل داشته باشند.
روستايي با اشاره به چرخش مالي سالانه حدود شش تا هفت هزار ميليارد تومان ناشي از قاچاق و توزيع مواد مخدر خاطر نشان كرد: حوزه مقابله با عرضه كار بسيار سخت و طاقت فرسايي است و مطمئنا با اين هجمه كه وجود دارد اعم از كشت و توليد تا توزيع مواد مخدر و با توجه به امكانات كم و بضاعت مالي ناكافي كار مبارزه در اين حوزه دشوار و نااميد كننده است لذا بايد در حوزه فرهنگي اقدامات و برنامه ها متداوم و بر پايه شواهد علمي باشد تا تاثيرگذار باشد.
وي در پايان آموزش و افزايش سطح آگاهي را مهم ترين استراتژي در حوزه فرهنگي عنوان نمود و افزود: تداوم آموزشها و افزايش جمعيت تحت پوشش از جمله مواردي است كه بايد در سال جديد مطمح نظر مديران و كارشناسان دستگاههاي فرهنگي باشد.
در ادامه هريك از نمايندگان دستگاههاي عضو اهم اولويت هاي كاري حوزه فرهنگي و پيشگيري را در سال جديد بيان نمودند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۶٫۰۱٫۲۶