• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
7

آموزش ۹۲۰ معتاد متجاهر در طرح تقسیم کار ملی برای کاهش آسیب‌های اعتياد در خراسان رضوی

  • کد خبر : 35899
  • ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي از آموزش ۹۲۰ معتاد متجاهر در طرح تقسیم کار ملی برای پیشگیری وکاهش آسیب های اعتياد (مهاجر) دراستان خراسان رضوی خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان زاده در بازديد از مراكز درمان و كاهش […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي از آموزش ۹۲۰ معتاد متجاهر در طرح تقسیم کار ملی برای پیشگیری وکاهش آسیب های اعتياد (مهاجر) دراستان خراسان رضوی خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان زاده در بازديد از مراكز درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر و مجريان طرح مهاجر در مشهد با اشاره به اولويت مبارزه با مواد مخدر و اعتياد در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در طبقه‌بندي آسيب‌هاي اجتماعي، اعتياد و ايجاد دغدغه در بين مسئولان براي مبارزه با مواد مخدر را اولويت نخست مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي اعلام نمودند.


وي ضمن تشكر از تلاش تمامي اعضاء شورا و دست‌اندركاران امر مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته، با اشاره به سخن مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و حساسيت معظم له، خواستار مديريت جهادي و تلاش مضاعف مسئولين امر مبارزه با موادمخدر براي انجام بهتر اين ماموريت خطير در سال ۹۶ شد.


دبير شورا با بیان لزوم رصد فعالیت‌ها در زمینه‌ی پيشگيري ازآسیب های اجتماعی و اعتياد ، تصریح کرد: در راستاي اجراي برنامه‌هاي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و نهادينه كردن نقش مشاركت عمومي در برنامه‌هاي حوزه مبارزه با موادمخدر، طي هماهنگي و همكاري معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی برنامه پيشگيري و درمان اعتياد در قالب طرح مهاجر در مراكز ماده ۱۶ و تبصره ۲ زير نظر اين شورا اجرا مي‌شود و تلاش مي‌کنیم فضایی برای معتادان در حال درمان فراهم گردد تا از خطرات ناشی از اعتياد مصون بمانند.


قربان‌زاده با ارایه گزارشی از روند آماده سازی اجرای طرح ملی تقسیم کار ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مراكز ماده ۱۶، خاطر نشان کرد: هدف از اجراي برنامه‌هاي پيشگيري و درمان ، توسعه و ارتقاي حمايت‌هاي اجتماعي از معتادان بهبوديافته و خانواده آ‌ن‌ها، اصلاح و ارتقاي شيوه‌هاي مبارزه با مواد مخدر، كاهش دسترسي به مواد مخدر و روان‌گردان‌ها در محيط‌هاي هدف است كه به همین منظور باید با قاطعیت بیشتر و به روز رسانی اینگونه اقدامات در زمینه مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی اقدام شود.


وي افزود: برگزاری ۴۶ دوره سبک زندگی اسلامی ایرانی با محوریت پیشگیری از اعتیاد ،كاهش آسيب، روان درماني و مهارت ارتباط با همسر و خانواده ویژه معتادان بهبود یافته مراکز درمان اجباری موضوع ماده اصلاح ۱۶ اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر هدف گذاري شده كه با تشکیل جلسه هماهنگی و توجیهی با مجریان طرح مهاجر ، ۶ مركز ماده ۱۶ و تبصره ۲ ماده ۱۶ شامل يك مركز زنان و ۵ مركز مردان زير نظر اين شورا براي آموزش ۹۲۰ نفر معتادان مراكز در قالب ۴۶ گروه تحت پوشش طرح قرار گرفتند.


دبيرشورا افزود: ۱۵مربي حاضر در طرح از مربيان آموزش ديده در دوره هاي آموزشي برگزار شده توسط دادگستري انتخاب و ۴۵ ساعت آموزش براي هر نفر با توجه به شرايط جسمي و رواني مددجويان طراحي گرديده و محتواي ارائه شده بر اساس مطالب آموزشي دادگستري در طرح اميد مي باشد.


وي استفاده از ظرفيت خيرين و مشاركت و ورود مردم را گامي مؤثر در راستاي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد و گفت: در جهت مبارزه با مواد مخدر، آموزش مهمترين عامل پيشگيري محسوب مي شود. در حوزة درمان نيز وجود گروههاي خود يار مانند انجمن معتادان گمنام و كنگره ۶۰ بسيار اثر بخش بوده كه در اجراي طرح مهاجر از تجربه آنها نيز استفاده شده است.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۶٫۰۱٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35899

برچسب ها