• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
5

ديدار استاندار با کودکان و نوجوانان مرکز بهبودی ترک اعتیاد سراي اميد

  • کد خبر : 35815
  • ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷

استاندار و رياست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از مراكز ترك اعتياد كودكان پسر و شبه خانواده سراي اميد زاهدان بازديد و در جشني كه به همين منظور تدارك ديده شده بود حضور يافت. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ علي اوسط […]


استاندار و رياست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از مراكز ترك اعتياد كودكان پسر و شبه خانواده سراي اميد زاهدان بازديد و در جشني كه به همين منظور تدارك ديده شده بود حضور يافت.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ علي اوسط هاشمي در اين مراسم با شكوه كه با حضور جمعي از مسئولين برگزار شد، گفت: همانگونه كه از اسم مركز پيداست خانه ، خانه اميد كودكان بي سرپناهي است كه از دامان اعتياد نجات يافته اند .


همچنين محمدهادي مرعشي دبير شورا افزود: تاكنون در اين مركز ۸۵ نفر كودك زير ۱۸ امسال معتاد ترك داده شده و به خانواده و يا مركز شبه خانواده منتقل شده اند و اين مراكز از جمله مراكز منحصر به فرد استان است كه با حمايت ستاد در سال ۹۳ راه اندازي شده اند.


وي ادامه داد: با توجه به اينكه بيش از ۸۵ درصد اين كودكان از زابل به زاهدان منتقل و مراحل ترك آنان طي شده است مركز شبه خانواده موسسه سراي اميد در زابل مستقر و خدمات رساني مي نمايند، شرايط تحصيل بيش از ۴۰ نفر از اين بيماران فراهم شده و در زاهدان و زابل با همكاري آموزش و پرورش مشغول به تحصيل شده اند.


همچنين در راستاي اجراي برنامه هاي اجتماعي شدن امر مبارزه با موادمخدر و در راستاي نهادينه كردن نقش مشاركت عمومي در برنامه‌هاي حوزه مبارزه با موادمخدر تعدادي از جوانان زاهدان با مهارت ها و تخصص هاي متفاوت كلاس‌هاي آموزشي در جهت توان افزايي و آموزش به نونهالان و نوجوانان و زنان با رويكرد آموزش در زمينه هاي دانش ، ورزش ، سلامت و تكنولوژي و همچنين فرهنگ خود اشتغالي در محله شيرآباد و كتابخانه دكتر كامبوزيا راه اندازي نموده اند بازديد كرد.


مرعشي گفت: ميزان آگاهي و سطح دانش در اين محلات پايين است كه اين مسله از عوامل اصلي عقب ماندگي و عدم توسعه مي باشد .

گسترش ،ترويج و فرهنگ عمومي پيشگيري ، آموزش و توانمندسازي ميان دختران و پسران، تلاش براي علاقه‌مند كردن آنان به مطالعه و يادگيري و حرفه آموزي از ضروريات حال حاضر مناطق حاشيه و آلوده مي‌باشد و يكي از عوامل مهم در جلوگيري از ارتكاب جرم و انحرفات رفتاري و نقض هنجارهاي اجتماعي است كه علت ان عدم آگاهي و توجه نكردن به نتايج حاصل از آن است .

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۶٫۰۱٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35815

برچسب ها