• امروز : یکشنبه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 14 September - 2025
کل پست ها: 74896اخبار امروز : 21
7

اجرای مراحل بعدی طرح کارزار رسانه‌ای در دستور کار بهزیستی/ زمان دقیق اجرای طرح مشخص نیست

  • کد خبر : 3579
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۵:۴۵

مدیرکل پیشگیری و اعتیاد سازمان بهزیستی اعلام کرد: مرحله بعدی اجرای طرح کارزار رسانه ای در دستور کار بهزیستی قرار دارد. فرید براتی سده در گفت‌ و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، درخصوص اجرای طرح کارزار رسانه ای با محوریت اعتیاد اظهار داشت: مرحله بعدی طرح کارزار رسانه‌ ای مبارزه با مصرف شیشه در شهر […]

مدیرکل پیشگیری و اعتیاد سازمان بهزیستی اعلام کرد: مرحله بعدی اجرای طرح کارزار رسانه ای در دستور کار بهزیستی قرار دارد.

فرید براتی سده در گفت‌ و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، درخصوص اجرای طرح کارزار رسانه ای با محوریت اعتیاد اظهار داشت: مرحله بعدی طرح کارزار رسانه‌ ای مبارزه با مصرف شیشه در شهر تهران در آینده نه چندان آغاز می شود.

مدیرکل پیشگیری و اعتیاد سازمان بهزیستی با تأکید بر اینکه هنوز زمان دقیق اجرای طرح کارزار رسانه ای برای مبارزه با اعتیاد مشخص نشده است، خاطرنشان کرد: این طرح در دستور کار سازمان بهزیستی قرار دارد و با محوریت مبارزه با مصرف شیشه در مناطق مختلف شهر تهران انجام می شود.

وی با بیان اینکه در طرح کارزار رسانه ای اعتیاد شهرداری تهران نیز همکاری دارد، خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح کارزار رسانه ای اعتیاد، اطلاع ‌رسانی در خصوص اثرات منفی مصرف شیشه و همچنین ارتقای دانش در این راستا و در نهایت اصلاح باورهای غلط در خصوص مصرف شیشه است.

این مقام مسئول در سازمان بهزیستی با اشاره به موفقیت اجرای دو مرحله طرح کارزار رسانه ای گفت: مرحله اول طرح کارزار رسانه ای برای پیشگیری از مصرف شیشه برای نخستین بار در کشور در روزهای پایانی سال گذشته به صورت پایلوت در تهران آغاز شد البته اجرای این برنامه به سایر خیابان ها نیز تسری پیدا خواهد کرد و مرحله دوم نیز با موفقیت برگزار شد.

براتی سده اضافه کرد: در دو مرحله ای که این طرح در تهران اجرا شده است که طبق تحقیقاتی که صورت گرفت اجرای آن موثر بوده است.

به گزارش پانا، بر اساس اعلام سازمان بهزیستی خانواده‌ها و شهروندان تهرانی می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۸ (خط ملی اعتیاد) موارد و مشکلات خانواده و فرزندان خود را اعلام کنند.

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»

منبع خبر: پانا ۹۲/۷/۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3579

برچسب ها