استاندار سيستان و بلوچستان گفت: حضور در مرکز شور زندگی گامی است در مسیر اعطای زندگی با عزت به انسانهایی که به دلایلی با آسیب جدی ناشی از اعتیاد و کارتن خوابی دست و پنجه نرم می کنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ علي اوسط هاشمي به همراه دبير وجمعي از مسئولين ضمن بازديد از منطقه آلوده شيراباد زاهدان در مركز جامع (گذري كاهش آسييب DIC شلتر و MMT ) شورزندگي حضور يافت و خطاب به مددجویان این مرکز با بیان اینکه شکست و سقوط بخشی از زندگی است ولی امید و اراده نیز وجود دارد، گفت: امید به لطف خداوند سبب می شود که زمینه نجات و رهایی از آسیبها فراهم شود.
وي ضمن تشکر از مدیران بخش خصوصی در راه اندازی این مجموعه و حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی استان افزود : باور و اراده در شکل گیری چنین مراکزی باعث ایجاد انگیزه در دیگران جهت ساماندهی وضعیت مددجویان می شود.
استاندار نقش سازمانهای حمایتی و مراکز آموزشی را برای مساعدت و تامین نیازهای این افراد با هدف بازگشت به جامعه و کسب شغل مناسب موثر دانست.
دبير شورا افزود: اين مركز با شكل و تركيب جديد كه منحصر به استان است در دو طبقه بصورت جامع خدمات درماني، مشاورهاي، اسكان و پذيرايي را ارائه ميكند و دو نفر دكتر روانشناس و پزشك مجرب و عضو هيات علمي دانشگاه دلسوزانه مسئوليت اين مراكز را پذيرفت و در حاشيه شهر به قريب به ۵۰۰ نفر بيمار اعتياد خدمات درماني و مشاورهاي ارائه ميكنند، يكي از خدمات ويژه مركز ايجاد ارتباط دانشجويان رشته روانشناسي دانشگاه با مركز است كه بازخورد مناسبي داشته است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۶٫۰۱٫۱۹