15:12:59
    امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 6
8

نقش بارز و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد برای پيشگيري و درمان اعتياد

  • کد خبر : 35569
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي نقش بارز و مشارکت سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد را برای پيشگيري و درمان اعتياد موثر خواند و گفت: سمن ها پيشرو و ياور دستگاه هاي دولتي در پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي نقش بارز و مشارکت سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد را برای پيشگيري و درمان اعتياد موثر خواند و گفت: سمن ها پيشرو و ياور دستگاه هاي دولتي در پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستند.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان زاده درنشست تخصصي توسعه مشارکت‌های مردمی با سازمانهاي مردم نهاد كه با حضور ۲۰ سمن فعال در سطح استان گفت: رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر داراي ابعاد عميق علمي و عملي است و براي تحقق رويكرد اجتماعي مي‌توان در همه عرصه‌هاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و به ويژه كاهش آسيب‌هاي اجتماعي از سرمايه هاي اجتماعي و گروه هاي مردمي بهره برد.


وي بيان داشت: امروز مواد مخدر و اعتياد به عنوان يكي از آسيبهاي نخست كشور است در استان هم اولين اولويت اعتياد مي باشد و موفقيت در اين امر نیازمند مشارکت جدی مردم و استفاده دولت از اين ظرفيت ارزشمند است.


قربان زاده گفت: اگر پيشگيري از اعتياد به نحو احسن انجام شود، اثربخشي برنامه نيز بيشتر خواهد بود و ستادمبارزه با مواد مخدر از هيچ كمكي در تسهيل امور سازمان هاي مردم نهاد براي تحقق دستاوردهاي رويكرد اجتماعي شدن دريغ نخواهد كرد تا شاهد رشد و ترقي در اين حوزه باشيم.


وي افزود: ظرفيت‌سازي و استفاده از مشاركت همه‌جانبه فعالان اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صيانت و حمايت از خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد و همچنين رها يافتگان از اين بلاي خانمان‌سوز امري ضروري است كه نياز به همراهي همه اقشار مردم دارد.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد برای پیشگیری درمان اعتياد افزود: نقش بارز و مشارکت سمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد برای پيشگيري و درمان اعتياد موثر است و سمن ها پيشرو و ياور دستگاه هاي دولتي در پیشگیری از مصرف مواد مخدر هستند.


وي ضمن تشكر از مديران سمن ها براي ارسال به موقع طرحها خاطر نشان كرد: دليل تشكيل اين جلسه آشنايي بيشتر با سمن ها و انتقال تجربه در بين آنها بوده است و اميدواريم كه در سال آتي اقدامات خوبي را در حوزه مشاركتها داشته باشيم.


قربان زاده با تاکید بر اهميت استفاده بهینه از ظرفیت‌ و توانایی‌های سازمان‌ها و گروه‌های مردمی گفت: مديران سمن ها طرحها و ايده هاي نو كه باعث فراهم آمدن زمينه اشتغال، كارهاي پيشگيرانه و درماني باشد به شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ارائه تا حمايت هاي لازم صورت پذيرد.

این سازمان‌ها به عنوان عوامل اجرایی و عملیاتی می‌توانند کمک بزرگی در اجرای راهبردها، سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی مبارزه با مواد مخدر باشند و اگر مدير سمني بتواند معتاد بهبود يافته‌ي را توانمند و دوباره به جامعه برگرداند كار بزرگي انجام داده است كه تحقق این امر نیز به همت و تلاش همگان بستگی دارد.


قربانزاده با اشاره به وظايف سازمانهاي مردم نهاد افزود: حمايت صيانت اجتماعي از معتادان بهبوديافته و خانوادههاي آنان و افزايش حمايت از جامعه زنان بويژه زنان سرپرست خانواده و توانمندكردن آنان از مهمترين اقدامات سازمانهاي مردم نهاد مي باشد.


گفتني است در نشست تخصصي توسعه مشارکت‌های مردمی با سازمانهاي مردم نهاد كه با حضور ۲۰ سمن فعال در سطح استان در محل شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدرتشكيل گرديد، طرحها و گزارش عملكرد مديران سمن ها مورد بررسي و اظهار نظر قرار گرفت .

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۱۲٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35569

برچسب ها

نوشته های مشابه