• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
9

فعاليت ۱۵۵ مركز مجاز درمان اعتياد در لرستان

  • کد خبر : 35533
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲

دبیر شورای مبارزه با موادمخدر لرستان از فعاليت ۱۵۵ مركز مجاز درمان اعتياد در استان خبر داد و گفت: اين مراكز شامل کلینیک های ترک اعتیاد ،کمپ ها، دی آی سی، شلتر و مرکز ماده ۱۶ می‌باشند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ غلامرضا آقا ميرزايي در جلسه اشتغالزایی […]


دبیر شورای مبارزه با موادمخدر لرستان از فعاليت ۱۵۵ مركز مجاز درمان اعتياد در استان خبر داد و گفت: اين مراكز شامل کلینیک های ترک اعتیاد ،کمپ ها، دی آی سی، شلتر و مرکز ماده ۱۶ می‌باشند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ غلامرضا آقا ميرزايي در جلسه اشتغالزایی و توسعه کارآفرینی مدد جویان حوزه اعتیاد بیان کرد: براساس قانون از سال ۸۹ به بعد در کشور و در هر استانی یک مرکز تحت عنوان مرکز ماده ۱۶ جهت نگهداری معتادین متجاهر در نظر گرفته شده است و از زمان ورود مهندس بازوند استاندار لرستان کار دراین راستا شتاب گرفته است.


وي در ادامه افزود: در استان لرستان ۱۵۵ مرکز درمانی وجود دارد که شامل کلینیک های ترک اعتیاد ،کمپ ها، دی آی سی، شلتر و مرکز ماده ۱۶ می‌باشند.


دبير شورا بیان کرد: معتادین متجاهر به دستور قضایی، کمک شهرداری و نیروی انتظامی در سطح شهرها جمع آوری و به مراکز ماده ۱۶ انتقال داده می شوند.


آقاميرزايي گفت: از سال ۹۳ اقدامات خوبی انجام گرفته به طوری که طبق آمار  1070 نفر معتاد متجاهر در سال ۹۳ داشتیم و در سال ۹۴ این آمار به۷۵۰ رسیده و از ابتدای سال تا کنون جمعیت به زیر ۵۰۰ نفر رسیده  واکنون قریب به  80 نفر معتاد متجاهر زن در استان لرستان وجود دارد که  حدود ۸۰ درصد مربوط به شهر خرم آباد و بروجرد می باشند.


وی توضیح داد: یکی از دستور کارهای استاندار بحث صیانت ومشغول به کار معتادین بعد از ترخیص می باشد، با اولویت اشتغال  بانوان میتوانیم جامعه را با یک سرعت بالااز بیمارهای پر خطر نجات دهیم.


دبیر شورا گفت:آنچه اینجا قابل ذکر است مرکز ماده ۱۶ یک مرکز ترک اعتیاد نیست بلکه  مرکز کاهش آسیب می‌باشد و هدف این مرکز این است معتادین از سمت مصرف مواد مخدر به سمت مصرف داروی ترك اعتياد موادمخدر بروند.


در ادامه اين جلسه رحمان قلاوند مديركل فني و حرفه اي استان اظهار داشت: بر خلاف تصور موجود تعداد معتادين متجاهر در استان نسبت به بسياري از استانهاي ديگر كمتر است و با يك همت جمعي و اقدام انقلابي  مو ضوع براحتي قابل تد بير و مهار كردن است.


وي اظهار داشت: ما باید بدور از مجامله و محصورشدن در رویه های مرسوم و معمول که دست و پا گیر است و متاسفانه باعث کندی امور هم می شود، برای این موضوع یک پروژه تعریف كرده و با تقسیم وظایف در یک محدوده زمانی هرکدام نقش خود را ایفا کنیم تا به یاری خداوند بتوانیم بخشی از آلام این اقشار را کاهش دهيم.


قلاوند گفت: باید بدانیم که اعتیاد امروزه دیگر یک معضل فردی نیست و هرچند شروع آن با یک اقدام نادرست فردی است اما به لحاظ اثرات تخریبی ناشی از آن، در یک زمان کوتاه به یک معضل اجتماعی تبدیل می شود که ابعاد مختلف جامعه را تحت تاثیر کارکردهای منفی خود قرار می دهد، سلامت روحی و روانی جامعه و ارکان خانواده را متزلزل می‌کند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۵٫۱۲٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35533

برچسب ها