مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در آخرین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در سال ۹۵ ، تلاش در راه مبارزه با موادمخدر را دارای خیر عظیم دانست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش و اعضای این شورا آخرین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر جزیره کیش در سال ۱۳۹۵ در محل سالن اجتماعات این شورا برگزار شد.
بر پایه این گزارش، علی اصغر مونسان رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، در ابتدای این نشست ضمن عرض خداقوت به همه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش بابت فعالیت های ارزشمند در طول یکسال گذشته، فرا رسیدن سال جدید را پیشاپیش به اعضای جلسه تبریک گفته و برایشان در سال آتی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.
مونسان در ادامه خدمت در راه مبارزه با معضل اعتیاد را یک اجر معنوی برای مسئولان دانست و گفت: وقتی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سخنان خود می فرمایند؛ ” امروز اگر مسئولين نظام جمهوري اسلامي ايران با مواد مخدر به سختي مبارزه ميكنند، اين يك جهاد بزرگ، يك حركت بسيار عميق در راه پيشرفت ملت ايران است” ، بدون تردید حرکت در این مسیر ، دارای یک خیر عظیم است.
وی خدمتگزاری به مردم را برای مسئولان یک موهبت الهی دانسته و از اعضای جلسه خواست در این توفیقی که نصیب یکایک اعضای جلسه برای خدمت به مردم و همچنین دستگیری از گرفتاران و به دام افتادگان اعتیاد شده ، قدر لحظه لحظه آن را بدانند و لحظه ای از خدمتگزاری به خلق خداوند غافل نشوند.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در ادامه جلسه با اشاره به نقش مهم ارتقاء سطح آگاهی مردم در پیشگیری از شیوع اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی مرتبط گفت: دشمنان نظام و انقلاب با تبلیغات گمراه کننده و سوء استفاده از عدم آگاهی افراد جامعه برای گمراه کردن نسل جوان و آینده ساز کشور برنامه ریزی می کنند و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی گسترده به همه اقشار جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با این توطئه ها است.
وی با بیان اینکه نسل جوان سرمایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند بر ضرورت تقویت باورها و اعتقادات دینی و معنوی جوانان و نوجوانان جامعه برای کاهش آسیب های اجتماعی و حفاظت و صیانت از این قشر موثر در تامین سعادت آینده کشور تاکید کرد.
دکتر مونسان با تاکید بر اهمیت توجه جدی به مقوله پیشگیری از مصرف موادمخدر و جایگاه آموزش همگانی و فرهنگ سازی در بین نسل جوان برای پیشگیری از شیوع اعتیاد در جامعه گفت: در زمینه ترویج فرهنگ پیشگیری از مصرف موادمخدر در جزیره کیش اقدامات گسترده ای انجام شد به گونه ای که بیش از ۲۰۰ معلم و کادر فرهنگی اداره آموزش و پرورش کیش در این خصوص آموزش های لازم را فراگرفته و در هر مدرسه جزیره کیش چند کارشناس متخصص پیشگیری از مصرف موادمخدر حضور دارند.
مونسان اجرای طرح های گسترده در زمینه مقابله باعرضه و ورود موادمخدر، فرهنگ سازی در بین نسل جوان و خانواده ها با هدف آگاهی بخش از مضرات و آثار مخرب استفاده از موادمخدر، تقویت باورهای دینی برای کاهش آسیب های اجتماعی، ترویج فرهنگ ورزش همگانی در سطح جامعه با هدف تقویت روحیه ورزشی و قهرمانی و کاهش تمایل استفاده از موادمخدر، و تقویت زمینه همکاری و تعامل گسترده بخش های دولتی، غیردولتی و تشکل های مردمی برای پیشگیری ، مبارزه و درمان اعتیاد را از جمله مهمترین دستاوردهای شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در سال ۹۵ برشمرد.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه باموادمخدر کیش با اشاره به تلاش گسترده در زمینه مقابله با عرضه و ورود موادمخدر در جزیره کیش و اجرای کامل طرح های پیشگیرانه گفت: همکاری و همدلی بخش های دولتی، غیردولتی و تشکل های مردمی در زمینه پیشگیری، درمان و مبارزه با اعتیاد در جزیره کیش قابل تقدیر است.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش با ابراز خرسندی از اینکه در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب سال اقدام و عمل نام گرفته است، برنامه های طرح شده در شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش باجدیت تا تحقق کامل پیگیری شده است گفت: امسال نیز طرح های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش با جدیت و برنامه ریزی هدفمند دنبال می شود.
دکتر مونسان با تاکید بر اینکه استفاده از تمام ظرفیت های موجود سازمان و نهادهای دولتی و غیر دولتی برای مبارزه با اعتیاد یک ضرورت ملی و نیاز عمومی جامعه است گفت: با توجه به تاکید جدی مسئولان نظام برای مبارزه فراگیر با عرضه و تقاضای موادمخدر و کاهش آسیب های اجتماعی مرتبط با اعتیاد، تمامی مسئولان جزیره کیش در بخش های دولتی، غیردولتی و تشکل های مردمی با تمام توان و بصورت مستمر در زمینه پیشگیری از مصرف موادمخدر و مبارزه با این معضل اجتماعی فعالیت می کنند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد مثبت مجموعه شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر در کیش، تعامل و همراهی و همدلی شورا با دستگاه های اجرایی را ضامن تحقق اهداف ستاد در این جزیره عنوان کرد.
دکتر مونسان بار دیگر از تمامی سازمان ها و نهادهای جزیره کیش از جمله صداوسیما، اصحاب رسانه، آموزش و پرورش ، دانشگاه ها، نیروی انتظامی، بسیج، هلال احمر، مرکز توسعه سلامت و بهزیستی خواست در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و امن تر کردن فضای جامعه به مقوله آموزش عمومی و پیشگیری از مصرف موادمخدر توجه ویژه داشته باشند.
رییس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش اظهار داشت: تشکل های مردمی فعال در زمینه مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از مصرف موادمخدر در کیش بسیار کارآمد و توانا هستند و ما در راستای تحقق شعار جزیره پاک و عاری از هرگونه اعتیاد از فعالیت این تشکل ها حمایت می کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بار دیگر از راه اندازی سامانه اشتغال به عنوان یکی از دست آوردهای بسیار مهم و مفید در راه مبارزه با مواد مخدر ، یاد کرد و گفت: راه اندازی این سامانه حرکتی مثبت و اصولی در کاهش اعتیاد و تحقق شعار جزیره پاک است.
وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تقدیر از اداره آموزش و پرورش که با همکاری شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش جلسات بسیار متعدد آموزشی در مدارس برگزار کردند، از روسای دانشگاه های جزیره هم درخواست کرد ضمن حضور در نشست های شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در آگاهسازی دانشجویان در زمینه پیشگیری از اعتیاد فعالیت بیشتری داشته باشند.
گفتنی است در این جلسه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، تعدادی از روسای کمیته ها و همچنین برخی از اعضاء گزارشی از اقدامات یکساله سال ۹۵ دستگاه های خود در راه مبارزه با موادمخدر ارائه دادند.
دستگاه ایکس ری خودرویی شناسایی مواد مخدر هفته آینده در بندر کیش
علی اصغر مونسان همچنین در حاشیه این نشست در پاسخ به سئوال خبرنگاران در مورد زمان نصب دستگاه ایکس ری خودرویی برای کنترل مواد مخدر در بندر کیش اظهار کرد : دستگاه، تامین شده و هفته آینده در بندر نصب خواهد شد که با این اقدام شناسایی مواد مخدر در خودروها با شدت بیشتری انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه عمده مواد مخدر از طریق دریا به جزیره کیش وارد می شود افزود : نصب و راه اندازی این دستگاه در کاهش ورود مواد مخدر به جزیره کمک بسزایی خواهد کرد.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش در مورد موضوعات مطرح شده در این نشست گفت : در نشست امروز شورای هماهنگی با مواد مخدر ،مطالب خوبی مطرح شد و همه اعضاء به تحول در این شورا نسبت به دوره های قبل اذعان داشتند که این تحول حاصل زحمات و تلاشهای دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش است .
وی گفت: شورای هماهنگی با مواد مخدرکیش با همراهی همه دستگاه ها موضوع مبارزه با مواد مخدر را با جدیت و حضور چشمگیر پیگیری می کند و گزارشهای ارائه شده حاکی از روند کاهشی در موضوع مواد مخدر دارد که امیدواریم به نقطه ای برسیم که هیچ موادی در جزیره وجود نداشته باشد چرا که کیش را جزیره ای پاک می دانیم .
مونسان با تاکید بر اینکه در سال آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت گفت : گزارش هایی که از ستاد مبارزه با مواد مخدر کیش ارائه شده نشان از این دارد که جزیره کیش در همه بخش ها پیشگام بوده است .
رئیس هیات مدیره منطقه آزاد کیش افزود: این امر با همدلی و همیاری اعضای شورای هماهنگی با مواد مخدر کیش محقق شده است .
وی مواد مخدر را نابود کننده زندگی انسان ها عنوان کرد و به جوانان توصیه کرد که ماده مخدر برای تفریح نیست ، بلایی خانمان سوز است و سرنوشت بدی را برای انسانها رقم می زند .
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه در جزیره کیش ظرفیت ها و امکانات خوب تفریحی در دریا ، مجموعه های ورزشی و پارک ها وجود دارد افزود : افراد به ویژه جوانان نباید با وجود این ظرفیت ها به سمت مواد مخدر کشیده شوند.
مونسان تاکید کرد که موضوع پیشگیری از مواد مخدر توسط همه دستگاه ها بصورت جدی دنبال شود .
وی گفت : نیروی های انتظامی و امنیتی کیش در ایام نوروز نیز برنامه های خوبی برای کنترل و نظارت در جزیره دارند که امیدواریم بتوانیم نوروز خوبی را پشت سر بگذاریم .
آخرین نشست شورای هماهنگی با مواد مخدر کیش با حضور اعضای ستاد در محل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.
جزیره کیش با ۹۱ کیلومتر مربع مساحت در میان آب های نیلگون خلیج فارس به عنوان یک جزیره پاک در کشور معرفی شده و مسئولان ادارات و بخش های مختلف در کیش در راستای تبدیل کیش به جزیره پاک و عاری از مواد مخدر هم صدا شده اند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش۹۵٫۱۲٫۲۵