• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
8

ضرورت مشارکت سمن ها براي تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 35401
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي بر ضرورت مشارکت سازمان های مردم نهاد در راستای اجتماعی شدم مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در مراسم درختكاري جمعیت […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي بر ضرورت مشارکت سازمان های مردم نهاد در راستای اجتماعی شدم مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در مراسم درختكاري جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ مشهد كه با حضور مدير كل اجتماعي و فرهنگي استانداري و بيش از ۲۸۰ تن از اعضاي جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ برگزار شد، گفت: یکی از موضوعاتی که در کنگره ۶۰ مطرح است بحث نشاط اجتماعی است كه اگر این نشاط در قالب فعاليت‌هاي مثبت و مثمر اجتماعي و ورزش ترویج داده شود، اساساً می‌توانیم پيشگيري از اعتیاد را در جامعه شاهد باشیم.


وي در ادامه مشارکت و حمایت های اجتماعی براي تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را بارزترين كاركرد سازمان هاي مردم نهاد دانست و گفت: سازمان های مردم نهاد باید براساس شرايط و نيازهاي بومی و محلی در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد فعالیت کنند.


دبير شورا ضمن تاكيد بر مردمی کردن پیشگیری و درمان مواد مخدر در استان تاکید کرد افزود: بومی‌سازی فرهنگ مبارزه با مواد مخدر یکی از راه های موفق در حوزه درمان و پیشگیری است که سازمان های مردم نهاد به ويژه جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ باید با آگاهی بخشی مناسب و مستمر به مردم و همچنین اجرای آموزش هاي مناسب مناسب در این زمینه فعالیت کرد.


قربان زاده گفت: سازمان های مردم نهاد با توجه به اينكه از مردم و برای مردم هستند، نقش مهم و اساسی در مبارزه با مواد مخدر دارند و مشاركت و همراهي مردم در برنامه هاي پیشگیری از اعتیاد و جلوگیری از گسترش آن در جامعه می تواند نقش اصلی وتعیین کننده ای داشته باشد که این امر از طریق فعال کردن سمن ها محقق مي شود.


وي تصريح كرد: سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماعی نمودن مبارزه است. در راستای اجتماعی نمودن مبارزه مشارکت آحاد مردم از طریق NGO ها و سازمان‌های غیر دولتی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. کنگره ۶۰ بعنوان یکی از سمن هاي پیشکسوت در این زمینه فعالیت‌های همگانی ، ایجاد نشاط و فعالیت مثمر ثمر از طریق ورزش را سالهای متمادی است که در دستور كار دارد.


دبير شورا با تاکید بر این نکته که مشکلات عدیده اجتماعی ریشه در معضلات فرهنگی دارد و اعتیاد به مواد مخدر نیز یکی از نتایج معضلات فرهنگی است ، گفت: در حال حاضر اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیبها و انحرافات اجتماعی می باشد و فعال كردن و گسترش سازمانهای غیردولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیت سمنها، صاحبنظران حوزه و دانشگاه در امر مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.


قربان زاده با برشمردن تبعات زيان بار اعتياد و تأثير منفي آن بر جامعه خاطر نشان كرد : با توجه به سياست هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله ، پيشگيري ، درمان و كاهش آسيب هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ذي‌ربط صورت گيرد.


وي با اشاره به همسايگي استان با كشور افغانستان به عنوان بزرگترين توليدكننده مواد مخدر دنيا گفت: توليد مواد مخدر در افغانستان افزايش يافته است و بخشي از آن از طريق استان به اروپا ترانزيت مي شود كه قطعا در راه مبارزه قاطع با قاچاقچيان مواد مخدر و سوداگران مرگ، که منفعتشان در افزايش گرايش جوانان به مواد مخدر است، نيروي انتظامي و دستگاه هاي مقابله اي با تمام قوا و با همفکري، همگرايي و برخورد قاطع و عزم ملي تلاش خواهند كرد تا اين بلاي خانمانسوز را کاهش دهند.


گفتني است مراسم درختكاري جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ مشهد با حضور مدير كل اجتماعي و فرهنگي استانداري و بيش از ۲۸۰ تن از اعضاي جمعیتاحیایانسانیکنگره ۶۰ برگزار شد و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي با كاشت نهال در اين برنامه مشاركت كرد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۱۲٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35401

برچسب ها