قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در دیدار با رييس هيات بلغارستان بر تقويت همكاري هاي دو كشور در مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ علي مويدي در ديدار با ايوايلو اسپيري دونوف رييس هيات بلغارستان بر تقويت همكاريهاي دو كشور تاكيد كرد و گفت: ايران با بلغارستان نقاط مشترك خوبي دارند و همكاريهاي خوبي در تبادل اطلاعات دارند.
وي تصريح كرد: ايران و بلغارستان در مسير ترانزيت مواد مخدر (مسير بالكان) هستند و هر چه قدر با يكديگر همكاري و فعاليت كنند ، مسير مبارزه هموارتر خواهد شد.
قائم مقام دبيركل ستاد ادامه داد: ايران در حوزههاي پيشگيري و درمان و كاهش آسيب داراي تجربه است و آمادگي دارد تجربيات خود را در اختيار بلغارستان قرار دهد و اين امر نيازمند تبادل اطلاعات و ارتباط دو جانبه است.
همچنين ايوايلو اسپيري دونوف رييس هيات بلغارستان در اين ديدار گفت: ايران شريك خوبي در مبارزه با مواد مخدر است و برگزاري کنفرانس بینالمللی تهران علیه قاچاق مواد مخدر و جرائم سازمانیافته مرتبط، نقش مهمي در افزايش و ارتقاء همكاري ها خواهد داشت.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۵٫۱۲٫۱۰