نایب رییس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مواد مخدر، قدرت اراده را از انسان سلب ميكند، گفت: دولت و مردم تلاش كنند تا با اقدامات فرهنگي و پيشگيرانه نسل امروز و آينده از معضل مصرف مواد مخدر شيميايي و صنعتي در امان بمانند تا جامعه دچار ضرر نشود.
يوسف داوودي در گفت و گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: افرادي كه مواد مخدر و روان گردانها را مصرف مي كنند، موادي در مغزشان ترشح ميكند كه قدرت اراده را از آنها مي گيرد.
وي با بيان اينكه قرصهاي روانگردان جزیی از مواد مخدر هستند ، اظهار كرد: در حال حاضر مواد مخدر با تركيبات شيميايي خطرناك و كشنده با نام هاي جديد عرضه مي شود كه شرايط را باي مقابله با اعتياد دشوار مي كند.
نماينده مردم سراب در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: بايد ظرفيت هاي فكري و فرهنگي جهت آگاه سازي كودكان ، نوجوانان و جوانان درباره خطرناك بودن مواد مخدر و قرصهاي روان گردان ، عواقب رواني و جسمي در جامعه بيشتر ايجاد شود تا آنان با هوشياري در برابر اين بلاي خانمان برانداز ايمن باشند.
داوودي با بيان اينكه عوامل مختلفي از جمله مشكلات اقتصادي ، بيكاري ،و غيره در گرايش به معتاد شدن دخيل است ، گفت: با وجود اين عوامل بايد دولت و مردم تلاش كنند تا اعتياد در درون نهاد خانواده و جامعه رسوخ نكند ، زير توسعه كشور را به خطر مي اندازد.
به گفته وي، ورود مواد مخدر صنعتي و شيميايي به كشور يكي از نقشه هاي دشمن براي نابودي جوانان ما است ، آنها از طريق رسانه های ماهواره ای مختلف تلاش مي كنند، جمعيت جوان كشورمان را با تبليغات كاذب از جمله انرژي زا و شادي آور بودن مواد مخدر ، نابود كنند.
نایب رییس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شوراي اسلامي از اين اقدام دشمن به نام جنگ نرم ياد كرد و افزود: بايد راههاي جدید و محکم براي مقابله با اين جنگ نرم برنامه ریزی کنیم و مجلس شوراي اسلامي با توجه به رويكرد قانون گذار بودنش ، مصوبات خوبی در برنامه ششم در راه مبارزه با اعتیاد قانون گذاری كرده است .
داوودي خاطرنشان كرد: پيش بيني شده براي برای پنج سال آینده،ورود مواد مخدر به کشور کم شود و نمايندگان مجلس با کارشناسان و متخصصان مربوطه تلاش می کنند قوانین خوبی را براي مقابله با اعتياد تصويب كنند.
وي تصريح كرد: البته در برنامه ششم توسعه بودجه ای نيز براي اين امر دیده شده و اميدواريم با عملياتي شدن، مبارزه با مواد مخدر مفیدتر شود و جلوی نفوذ بلای خانمان برانداز را بگیریم.
نماينده مردم سراب در مجلس شوراي اسلامي گفت: متوليان فرهنگي و اجتماعي نيز بدانند كه آموزش و آشنايي در باره مواد مخدر و مضرات آن بايد از اواخر دبستان شروع و تا دانشگاه ادامه يابد.
داوودي افزود: بحث پركردن اوقات فراغت نيز براي مقابله با اعتياد بسيار مهم است كه نبايد فراموش شود.
وي با اشاره به اقدامات خوب مراكز بازپروري در كشور ، اظهار كرد: بخش خصوصي در ايجاد مراكز بازپروري و ترك اعتياد خوب ورود كرده و در حال حاضر مشاهده مي كنيم كه با كمك خيران رد برخي شهرها اين مراكز ايجاد شده و خدمات مطلوبي را به معتادان در حال ترك ارايه مي دهند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۵٫۱۲٫۰۸