مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی به نقش هلال احمر در عرصه های خدمات رسانی اشاره کرد و گفت: این سازمان بازوی کارآمد دستگاه های اجرایی در خدمات رسانی به آحاد جامعه است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي محمدعلی نصرتی در همایش طرح ملی پیمان ‘پیشگیری موثر از اعتیاد جهت نشاط اجتماعی’ سازمان جوانان هلال احمر در مراغه افزود: هلال احمر به عنوان نهادی که به صورت صادقانه در خدمات رسانی به آحاد جامعه تلاش می کند در عرصه پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیز پای کار است.
وی ادامه داد: مجاهدت ها و تلاش های امداگران جوان این سازمان در سخت ترین و حساس ترین شرایط در عملیات های امدارسانی برای نجات جان مردم بسیار ستودنی و قابل تقدیر است.
دبير شورا اضافه کرد: هلال احمر به عنوان نهادی فعال در عرصه های فرهنگی و اجتماعی می تواند در نجات مردم از ناهنجاری های اجتماعی به ویژه معضل خانمان سوز اعتیاد به مواد مخدر نقش فعالی ایفا کند.
نصرتي با اشاره به برگزاری کارگاه های اجتماعی با عنوان طرح ملی پیمان توسط هلال احمر گفت: این سازمان با درک صحیح و درست از معضل مواد مخدر با برگزاری این کارگاه ها، نقش مهمی در پیشگیری از این بلای خانمان سوز و ایجاد زمینه های لازم برای مقابله با این پدیده شوم در بین جوانان دارد.
وی افزود: رسانه ها، نخبگان و معلمان و دبیران آموزش و پرورش نیز نقش بسزایی در آگاه سازی نوجوانان، جوانان و خانواده ها داشته و از این رو فرهنگ سازی و آگاه سازی با بهره گیری از شیوه های فرهنگی در این زمینه ضروری است.
دبير شورا با اشاره به آسیب های فرهنگی و اجتماعی تبلیغات رسانه ها و شبکه های اجتماعی مجازی در ایجاد انحراف و سوق دادن نسل آینده به سوی اعتیاد و ناهنجاری های اجتماعی ادامه داد: رسانه های غربی و دشمنان این مرز و بوم با بهره گیری از ابزار رسانه و فضای مجازی درصدد ایجاد گرایش به اعتیاد در بین نوجوانان و جوانان جامعه اسلامی است.
نصرتی اضافه کرد: اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی با سرمایه گذاری های مناسب از سوی مسئولان موثرترین ابزار برای پیشگیری و مقابله با اعتیاد در بین نسل های آینده در جامعه است.
وي با تاکید بر نقش خانواده ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین نوجوانان و جوانان گفت: توجه به آگاه سازی و فرهنگ سازی باید از درون خانواده ها و با همت و عزم والدین در جامعه آغاز شود.
دبير شورا افزود: ایجاد محیطی مناسب برای جوانان و نوجوانان در درون خانواده ها با کنترل و نظارت مبتنی بر فرهنگ سازی و ایجاد آگاهی در بین این نسل های آینده، از بروز آسیب های اجتماعی و گرایش به اعتیاد در جامعه پیشگیری خواهد کرد.
همچنين سعید کنعانی مدیر عامل هلال احمر آذربایجان شرقی نیز در این آیین گفت :هلال احمر در راستای عمل به منویات رهبر انقلاب در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی و مبارزه با اعتیاد است.
وي افزود: سازمان جوانان هلال احمر این استان همواره در اکثر حوزه های اجتماعی فعال بوده و در سال های اخیر برنامه های متعددی در بحث ایدز و اعتیاد انجام داده است.
مدیر عامل هلال احمر استان با اشاره به نقش سازنده این سازمان در پیشگیری از اعتیاد با استفاده از برنامه های فرهنگی و اجتماعی ادامه داد:هلال احمر با اجرای طرح ملی پیمان درصدد آموزش مربیان درزمینه مقابله و پیشگیری از اعتیاد و آموزش و آگاه سازی در این زمینه برای جوانان است .
ظفر محمدی فرماندار مراغه نیز در این همایش گفت: برگزاری کارگاه ها و برنامه های فرهنگی و اجتماعی توسط سازمان هلال احمر، نقش مهمی در پیشگیری از بحران به ویژه در زمینه اعتیاد در جامعه دارد.
وي افزود: هلال احمر ثابت کرده که با تلاش و مجاهدت های خود در تمامی حوادث و بحران ها پیشگام است.
فرماندار مراغه ادامه داد: آموزش، فرهنگ سازی و اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی زمینه ساز کاهش آسیب های حوادث طبیعی بوده و این امر در برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی نمود پیدا می کند.
لازم به ذكر است طرح ملی پیمان با شرکت ۲۲۰ تن از مربیان جوانان از پنج استان منطقه هفت شامل استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل و گیلان به میزبانی آذربایجان شرقی در شهر مراغه در حال برگزاری است و آموزش نزدیک به ۱۰ هزار عضو جوان این نهاد در مورد اعتیاد برنامه ریزی شده است.
هم اکنون بیش از یک هزار نفر از جوانان مراغه در قالب داوطلبان و جمعیت جوانان در هلال احمر این شهرستان عضویت داشته و فعالیت می کنند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۱۲٫۰۸