دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار با رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان و فرمانده انتظامي مشهد مقدس بر لزوم توسعه و تقويت همكاريهاي پليس در امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي پايتخت فرهنگي سال ۲۰۱۷جهان اسلام از معتادان متجاهر تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده در اين جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران نیروی انتظامي تصريح كرد: به فرموده مقام معظم رهبري ، عوامل انتظامي مجاهدان فی سبیل الله هستند كه از تلاشهای بی شائبه حماسه سازان پیروز و سنگرداران همیشه بیدار در ماموريت سخت و سنگين مبارزه با مواد مخدر و سالم سازي جامعه از تبعات اعتياد و ديگر اقدامات ارزنده و اثر بخش پيشگيرانه سپاسگزاري مي كنيم.
وي از مواد مخدر به عنوان آفت جدي و بلاي خانمانسوز جوانان و خانوادههاي ايراني نام برد و خواستار بسيج همگاني و جدي تمام دستگاهها در مبارزه با مواد مخدر شد .
دبير شورا با اشاره به معرفي مشهد به عنوان پايتخت فرهنگي سال ۲۰۱۷ جهان اسلام گفت: عزم جدي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بر پاكسازي مشهد به عنوان پايتخت فرهنگي سال ۲۰۱۷جهان اسلام و جمع آوري معتادان متجاهر و ارجاع آنها به مراكز درمان است كه اين طرح در اسفندماه با محوريت پليس مبارزه با مواد مخدر اجرا خواهد شد.
قربان زاده با اشاره به لزوم رويکردهاي تشديد مبارزه با جرايم مواد مخدر و سوداگران مرگ توسط فرماندهي انتظامی استان گفت: مواد مخدر ابزاری برای آلوده کردن جوانان و به انحراف کشیدن جامعه از مسیر توسعه همهجانبه است، لذا برخورد جدی با این پدیده شوم از اولویتهای پلیس است و مسئولان و کارکنان همه دستگاههای دولتی، علاوه بر وظیفه سازمانی، تکلیفی فردی نیز در زمینه مقابله با عرضه مواد مخدر و تبعات آن در جامعه، بر عهده دارند.
وي با اشاره به اينکه رويکرد اصلي كميته مقابله ، بررسي راهکارهاي تشديد مبارزه با مواد مخدر و همفکري در تبيين سهم دستگاه قضايي و دستگاههاي اجرايي، امنيتي و انتظامي در مبارزه با مواد مخدر است، گفت: اگر هرکدام از دستگاههاي مسئول به سهم خود به وظايفشان در قبال مبارزه با مواد مخدر عمل کنند امکان کاهش قابل توجه جرايم و بلاي خانمانسوز مواد مخدر در استان وجود دارد.
قربان زاده تصریح کرد: استان خراسان رضوي در همسایگی بزرگترین تولید کننده مواد مخدر سنتی در دنیا، یعنی افغانستان است و یکی از راه های ترانزیت مواد مخدر که قاچاقچیان انتخاب می کنند، به دلیل کوتاهی مسیر به سمت غرب و اروپا، خراسان رضوي است. قطعا در راه مبارزه قاطع با قاچاقچيان مواد مخدر و سوداگران مرگ، که منفعتشان در افزايش گرايش به مواد مخدر است، نيروي انتظامي با تمام قوا و با همفکري، همگرايي و برخورد قاطع و عزم ملي تلاش خواهد كرد و اين بلاي خانمانسوز را بسيار کاهش خواهد داد.
دبير شورا با بیان اینکه کشور ایران در طول دو دهه گذشته با تقدیم بيش از ۳۷۰۰ شهيد والا مقام و بيش از ۱۲ هزار جانباز سرافراز ، مبارزه سنگینی با گسترش قاچاق مواد مخدر داشته است، اضافه کرد: هدف ما در این راستا، کاهش تقاضا، پیشگیری، درمان و حمایت اجتماعی است و سیاست محوری ستاد هم به سمت مبارزه همه جانبه، بدون غفلت از عرضه است.
ابراهيم قربانزاده ضمن تقدير و تشكر از همراهي و همكاري فرماندهي انتظامي با اين شورا ، خواستار توسعه و تقويت همكاريهاي مشترك در امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۱۲٫۰۷