• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
8

ضرورت ارتقاي كيفيت خدمات مراكز درمان اعتياد براي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر

  • کد خبر : 35051
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶

کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي با هدف بررسی نقش دستگاه های ذیربط درخصوص درمان و حمایت های اجتماعی از معتادان برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، ابراهيم قربان‌زاده در اين جلسه گفت: اعتياد به موادمخدر به […]

کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي با هدف بررسی نقش دستگاه های ذیربط درخصوص درمان و حمایت های اجتماعی از معتادان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، ابراهيم قربان‌زاده در اين جلسه گفت: اعتياد به موادمخدر به ‏عنوان يكي از آسيب‌هاي اجتماعي را بايد با ديدگاهي جامع و چندبعدي بررسي كرد، همچنين با برنامه‌ريزي كلان‌ و استفاده از ‏تمامي ظرفيت‌هاي موجود در استان مي‌توان آسيب هاي اجتماعي از جمله اعتياد به مواد ‏مخدر و روانگردان را مديريت و با آن مبارزه كرد.


وي افزود: بر اساس سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب برای برنامه ششم توسعه ، کاهش ۲۵ درصدی مصرف و اعتیاد به مواد مخدر هدف نخست است كه براي تحقق آن مي بايست مديريت جهادي داشت.


دبير شورا در ادامه اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را از اولویت های مهم دانست و گفت: اين شورا در تلاش است تا با اجرای برنامه‌های تدوین شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر و با استفاده از ظرفیت‌هاي موجود و با ایجاد همدلی و مشارکت عمومی در سطح دستگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد، مُعضل مواد مخدر و آسیب‌های ناشی از آن را کنترل و مهاركند.


قربان زاده با تاكيد بر كاهش مشكلات مردم در امر درمان و ‏بازتواني اعتياد و تشريح ضرورت درمان و بازتواني معتادان بي خانمان و متجاهر ‏گفت: درمان معتادين متجاهر بر مبناي حفظ كرامت انساني و اسلامي و بازگشت آنان به ‏كانون خانواده و جامعه هدف مشترك دبيرخانه شورا ، دانشگاه علوم پزشكي و بهزيستي استان است ‏كه در حال حاضر با قوت دنبال مي شود.


وي با تشكر از اعضاي كميته درمان و حمايت هاي اجتماعي ابراز اميدواري كرد بتوان گام ‏هاي موثرتري در ارتقاي كيفيت خدمات در مراكز درمان اعتياد برداشت.‏


دبير شورا افزود: با توجه به تغییر الگوی مصرف مواد مخدر ، بايد برای اقدامات پیشگیرانه و آموزش و همچنین برای تامین خدمات درمانی معتادان و راه‌اندازی سرویس های درمانی مناسب برنامه ریزی شود.


قربان زاده بیان داشت: طبق برنامه ریزی قرار است طی برنامه ششم توسعه ( سال های ۹۹- ۹۵) سالانه ۵ درصد از آمار اعتیاد کشور کاهش یابد كه ۸۵ درصد کار درمان معتادان توسط تشکل های مردم نهاد انجام می شود.


وی با اشاره به اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر، پرخطر و کارتن خواب ها در سطح شهرستان مشهد اضافه کرد: در سال با اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر كارتن خواب كه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تصویب شد بیش از ۶۰۰۰ معتاد متجاهر كارتن خواب از حاشیه شهر مشهد جمع آوری و در مراكز نگهداري و كاهش آسيب پذیرش و نگهداری شدند.


دبير شورا خاطر نشان کرد: امروز با توجه به اینکه تعداد زیادی از این معتادان دوران درمان خود را طی کرده اند در نتیجه باید موضوع حمايت هاي اجتماعي و مراقبت های پس از خروج آنها نیز در دستور کار باشد تا بتوانیم درمان آنها را به درستی رصد و پیگیری کنیم .

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۱۲٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=35051

برچسب ها