• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
11

استاد حوزه علمیه قم: باورهای دینی منجر به رهایی از اعتیاد مي شود

  • کد خبر : 34852
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱

محقق و استاد حوزه علمیه قم گفت: تقویت باورهای دینی و مذهبی بویژه در کودکان ، نوجوانان و جوانان نقش اساسی در نجات جامعه از اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی دارد. حجت الاسلام والمسلمین صادق گلزاده در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: وقتی باورهای دینی و […]

محقق و استاد حوزه علمیه قم گفت: تقویت باورهای دینی و مذهبی بویژه در کودکان ، نوجوانان و جوانان نقش اساسی در نجات جامعه از اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی دارد.


حجت الاسلام والمسلمین صادق گلزاده در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: وقتی باورهای دینی و مذهبی در وجود مردم تقویت شود ، آنها خود را در برابر کارهایی که انجام می دهند بویژه عدم مصرف مواد مخدر مسوول دانسته و وجدان دینی آنها را به امر به معروف و نهی از منکر هدایت می کند.


وی با بیان اینکه مشغله های زندگی شهری ، مشکلات اقتصادی و فضای مجازی ، نقش دین و مذهب را در افراد کمرنگ تر کرده است ، اظهار کرد: بسیاری از ناملایمات اجتماعی ، اقتصادی و غیره ناشی از کمرنگ شدن باورهای دینی و مذهبی است که افراد بویژه نسل جوان طاقت سختی ها را نداشته و به رفتارهای ناهنجار از جمله مصرف مواد مخدر روی می آورند تا به آرامش کاذب دست یابند، در حالیکه این آرامش روحی و روانی را باید در دین و مذهب جستجو کرد.


این پژوهشگر و محقق تصریح کرد: همه باید بدانیم وقتی یک معتاد به خود ضربه می زند علاوه بر آسیب به نفس و روح خود ، خانواده و جامعه را نیز گرفتار می کند، و این از نظر اسلام حرام است .


گلزاده گفت: در نگاه دین ، اعتیاد به مواد مخدر آسیب اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی به جامعه وارد می کند که باید قانون گذاران ، تشکیلات قضایی و توده مردم در برابر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و کمک به معتادان برای رسیدن به بهبودی و پاکی احساس مسوولیت و وظیفه کنند.


وی با اشاره به اینکه شبکه اقتصادی اعتیاد به بحرانی فراگیر تبدیل شده است ، اظهار کرد: اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نشاط و فعالیت اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی و علمی را از بین می برد و ابعاد تاثیرگذاری آن بر جامعه جبران ناپذیر است .


استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: ضرورت دارد راهکاری اساسی از سوی دستگاه قضایی و انتظامی برای متلاشی شدن شبکه های قاچاق مواد مخدر که به عنوان مجرم محسوب می شوند، اتخاذ شود و افرادی که معتاد هستند، برای ترک اعتیاد به مراکز نگهداری و درمان تشویق شوند.


گلزاده اضافه کرد: به عنوان نمونه گروهی از اساتید حوزه علمیه قم ، جلساتی را برای معتادان در حال ترک در برخی کمپ های ترک اعتیاد برگزار می کردند، یکی از معتادان بهبود یافته گفته بود وقتی باورهای دینی و مذهبی در وجودم سر و سامان گرفت ، احساس قدرت بیشتری برای ترک مواد پیدا کردم .


وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از گذشته سیاست های استعماری و استکباری اعتیاد به مصرف مواد مخدر را به سیاست گره زده ند و بحران اقتصادی ، تحریم جنگ ، توسعه اعتیاد و مواد مخدر در کشورهای اسلامی مهمترین هدف آنها برای ضربه زدن به وجود اسلام و دین است .


این استاد حوزه علمیه قم در پایان گفت : تقویت باورهای دینی منجر به رهايي از اعتياد مي شود که باید در راس برنامه های پیشگیری از مصرف مواد مخدر قرار گیرد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۵٫۱۲٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34852

برچسب ها