• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
5

گرايش زنان به اعتياد از دسيسه‌هاي دشمن در ويران‌سازي پايه‌هاي خانواده اسلامي

  • کد خبر : 34753
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۷

 معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري گرايش زنان جامعه اسلامي به اعتياد و همكاري در ارتكاب جرائم مربوطه مانند حمل و نقل مواد يا توزيع آن را يكي از دسيسه هاي دشمنان در ويرانسازي پايه هاي خانواده اسلامي دانست. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ كارگروه بانوان و خانواده […]


 معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري گرايش زنان جامعه اسلامي به اعتياد و همكاري در ارتكاب جرائم مربوطه مانند حمل و نقل مواد يا توزيع آن را يكي از دسيسه هاي دشمنان در ويرانسازي پايه هاي خانواده اسلامي دانست.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ كارگروه بانوان و خانواده استانداري با دستور كار بررسي وضعيت اعتياد در استان، اقدامات انجام شده در حوزه اعتياد زنان اعم از پيشگيري، درمان و صيانت اجتماعي، اجراي طرح كرامت و نقش زنان در پيشبرد موثرتر اهداف آن به رياست عقدايي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري اصفهان و با حضور هادي زده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و نمايندگان امور بانوان دستگاه‌هاي استاني، در محل استانداري اصفهان برگزار شد.


سيدرضا عقدايي در اين جلسه، گرايش زنان جامعه اسلامي به اعتياد و همكاري در ارتكاب جرائم مربوطه مانند حمل و نقل مواد يا توزيع آن را يكي از دسيسه هاي دشمنان در ويران سازي پايه هاي خانواده اسلامي برشمرد و بر برنامه‌ريزي درماني و حمايتي ويژه زنان، به طور خاص تاكيد كرد.


در ادامه، مصطفي هادي زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، ورود مواد مخدر به جامعه اسلامي را يكي از شيوه‌هاي جنگ نرم و از موضوعات مورد تاكيد مقام معظم رهبري خواند و روند رو به رشد گرايش زنان به مصرف مواد را  نگران كننده دانست.


دبير شورا برخي از علل گرايش زنان به اعتياد خصوصا فشار همسران، پدر يا برادر يا تبليغات فريبنده لاغري، زيبايي و درماني و … و همچنين موانع موجود در مسير درمان زنان اعم از نگرش منفي جامعه نسبت به زنان معتاد، تعبير اعتياد زنان به عنوان يك انحراف اخلاقي، عدم استطاعت مالي زنان براي پرداخت هزينه هاي درمان، مخالفت همسر يا پدر با درمان به علت تداوم امكان سوء استفاده از آنان، لزوم سرپرستي فرزندان و … را برشمرد و گفت: بر اين اساس نسبت مراجعه زنان به مردان جهت دريافت خدمات درماني يك به هفده گزارش شده است.

در پايان هادي زاده برخي از اقدامات انجام شده در استان در راستاي سامان دهي و درمان زنان معتاد بي بضاعت و بي خانمان را ارائه نمود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۵٫۱۱٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34753

برچسب ها