• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
9

بازديد دانشجويان از مركز اقامتي ميان مدت ياران يزد

  • کد خبر : 34732
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۵

با هدف آشنايي و كسب اطلاعات تخصصي در حوزه اعتياد و روش هاي درماني آن ، تعدادي از دانشجويان دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي از مركز اقامتي ميان مدت(كمپ) ياران در شهر يزد بازديد كردند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ در اين بازديد كه به همت موسسه همياران […]

با هدف آشنايي و كسب اطلاعات تخصصي در حوزه اعتياد و روش هاي درماني آن ، تعدادي از دانشجويان دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي از مركز اقامتي ميان مدت(كمپ) ياران در شهر يزد بازديد كردند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ در اين بازديد كه به همت موسسه همياران توسعه اجتماعي انجام شد دانشجويان از بخش‌هاي مختلف اين مركز و نحوه ارائه خدمات و روند سم زدايي و درمان اعتياد آشنا شدند.


محسن دادرس كارشناس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در جمع دانشجويان ضمن ارائه تعاريف مختلف اعتياد و بيان مضرات و عواقب سوء مصرف مواد اظهار داشت: اعتياد يكي از مهم ترين و جدي ترين مسائل و مشكلات اجتماعي و فرهنگي به شمار مي رود و و لازم است افراد و خانواده ها با بالا بردن سطح آگاهي و اطلاعات خويشتن را در برابر اين آسيب و پديده خانمان برانداز ايمن نمايند.


وي با بيان اينكه پديده اعتياد به مواد مخدر مهم ترين آسيب هاي اجتماعي است كه اكنون در جامعه ما گريبانگير بسياري از افراد به خصوص نسل جوان شده است افزود:عوامل گوناني در ايجاد و تشديد گرايش به اعتياد دخالت دارند كه لازم است دانشجويان با كسب اطلاعات لازم روش هاي موثر برخورد با اين پديده را بدانند.


دادرس ادامه داد: نداشتن شناخت و آگاهي از ابعاد اعتياد،اعتياد والدين،كمبود محبت،افراط در محبت،كنجكاوي، تفريح ،رفت و آمد با دوستان ناباب،خشونت هاي خانوادگي،فقر،بيكاري ،اختلاف والدين،فشارهاي اقتصادي و اجتماعي از مهمترين دلايل گرايش به سمت مصرف مواد مخدر مي باشد.


وي در پايان عنوان كرد: براي مبارزه با مواد مخدر نياز به برنامه ريزي و انجام اقدامات اساسي به صورت تيمي و گروهي مي باشد و لازم است خانواده ها حساست لازم را در خصوص نحوه ارتباطات درون خانواده و نيز كسب مهارتهاي لازم در اين خصوص كسب نمايند.


ضميري روانشناس اين مركز با اشاره به اينكه اعتياد جنبه هاي مختلف جسماني،رواني و معنوي را در انسان تحت تاثير قرار مي دهد، افزود: اعتياد يك بيماري است كه در آن بيمار رفتاري كه عوارض بدي دارد را مدام تكرار مي كند.


اين روانشناس اظهار داشت: بيماري اعتياد مدارهاي عصبي مربوط به نظام پاداش ،انگيزش و حافظه را در مغز دچار اختلال كرده و همين موضوع باعث بروز عوارض زيست شناسي،جسمي ،اجتماعي و روحي مي شود.


ضميري با بيان اينكه ايجاد ارتباط كلامي با فرزندان و گسترش فضاي همدلي توسط والدين در خانواده ها نقش مهمي در ايمن سازي افراد دارد افزود:نقش نهاد خانواده و آموزش مهارت هاي زندگي در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي انكار ناپذير است.


اين روانشناس شيوه درمان در مركز اقامتي ميان مدت را شيوه ايمان مدار و پرهيز مدار عنوان كرد و افزود:افراد با تمايل شخصي خود جهت ترك اعتياد به اين مكان وارد مي شوند و بعد از مراحل پذيرش و تشكيل پرونده به مدت ۲۸ روز در اين مكان نگهداري مي شوند كه اين زمان باتوجه به شرايط و خواسته بيمار قابل تمديد است.


وي در پايان مشاوره ،مددكاري خانواده و برگزاري كلاس‌هاي آموزشي و آشنايي با مراحل دوازده قدم را از روش هاي درماني در اين مركز اعلام كرد و افزود: تمام تلاش مسئولين و روانشناس و مددكاران اين مركز رهايي كامل فرد از دام اعتياد مي باشد و موضوع مراقبت هاي بعد از خروج نيز در بازه هاي زماني مختلف به جد پيگيري مي شود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۵٫۱۱٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34732

برچسب ها