• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
11

راه اندازي نخستين کلینیک تخصصی مدیریت خشم در ناحیه ۵ مشهد

  • کد خبر : 34629
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از راه اندازي کلینیک تخصصی مدیریت خشم به منظور پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و اعتياد دانش آموزان خبر داد. به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، براتعلی منصوریان در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی مدیریت خشم که در محل […]

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از راه اندازي کلینیک تخصصی مدیریت خشم به منظور پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و اعتياد دانش آموزان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، براتعلی منصوریان در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی مدیریت خشم که در محل مجتمع مشاوره و خدمات روان‌شناختی ناحیه ۵ مشهد برگزار شد، اظهار کرد: تست‌های روان‌شناسی و گزارش‌های مدیران نشان داد که میزان خشم و رفتارهای پرخاشگرانه در دانش‌آموزان و حتی دانش آموزان دختر روبه افزایش است. بنابراین ضرورت ایجاد کلینیک کنترل خشم به وجود آمد.


وي افزود: با مشاوره تخصصی وارائه راهکارهای مفید وهمکاری نهادها باید درجهت کنترل میزان خشم و رفتارهای پرخاشگرانه دانش‌آموزان تلاش شود.


معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به این که برای بروز خشم و رفتارهای پرخاشگرانه دلایل مختلفی وجود دارد، تصریح کرد: تئوری‌های فیزیولوژیک عنوان می‌کند کاهش ویتامین‌ها به طور مثال ویتامین ۱۲B ، افزایش برخی هورمون‌ها و .. موجب بروز خشم می‌شود، براساس تئوری اجتماعی افراد از محیط خود رفتارهای پرخاشگرانه را آموزش می‌بینند به طور مثال هنگامی که اعضای خانواده و مسئولین مدرسه رفتارهای پرخاشگرانه دارند دانش آموزان نیز این رفتارها را از آنان یادمی‌گیرند.


منصوريان خاطرنشان کرد: براساس تئوری روانی تجربه شرایط خاص، ناکامی‌ها و … خود را به شکل بروز خشم نشان می‌دهند.


وی با اشاره به اینکه نهادهای دیگر همچون اداره کل ورزش و جوانان، بهزیستی و… در حوزه مدیریت خشم با ما همکاری خواهند کرد، افزود: در حوزه خشم واقعا معضلی را داشتیم نهایتا به جمع‌بندی رسیدیم که این کلینیک را در ناحیه ۵ مشهد که بروز خشم درآنجا بیشتر از سایر نواحی است ایجادکنیم.


منصوریان با بیان اینکه باید در امور تربیتی آموزش‌ها به سمت تخصصی شدن حرکت کند گفت: به طور مثال یک مشاور فقط باید فعالیت‌های مشاوره‌ای داشته باشد، مربی قرآن فقط در این زمینه فعالیت کند و این گونه نباشد که یک فرد فعالیت‌های مختلفی را انجام دهد، وقت آن رسیده است که با نگاه عالمانه‌تر و تخصصی‌تر به حوزه تربیت و مخصوصا مشاوره نگاه کنیم.


محمد یعقوبی، مدیر مجتمع مشاوره و خدمات روان‌شناختی ناحیه ۵ مشهد اظهارکرد: برای فعالیت درحوزه مدیریت خشم، ناحیه ۵ وحاشیه شهر مشهد را به چند قسمت به شکل‌های مختلف تقسیم‌بندی کردیم به طور مثال تعدادی از مشاورانی که توانایی بالایی دارند انتخاب خواهند شد و دوره‌های تخصصی برای آنان برگزار می‌کنیم.


یعقوبی تصریح کرد: برای دانش‌آموزان به شکل‌های مختلف در توانمندسازی پیشگیرانه و مداخله برای درمان و یا کاهش آسیب در حوزه کنترل خشم برنامه‌هایی برگزار خواهد شد، گزینش دانش‌آموزان به صورت غربالگری خواهد بود.


مدیر مجتمع مشاوره و خدمات روان‌شناختی ناحیه ۵ مشهد عنوان کرد: برای کارکنان مدرسه که شامل عوامل اجرایی و عوامل آموزشی هستند هر کدام به طور جداگانه برنامه‌هایی اجرا خواهیم کرد برای اولیای دانش‌آموزان نیز اقدامات زیادی تاکنون انجام شده است.


وی خاطرنشان کرد: طبق گزارشات و بررسی‌ها ۲۵۳۰ دانش‌اموز در ناحیه ۵ مشهد نیاز به کار در زمینه مدیریت و کنترل خشم دارند تاکنون برای ۵۴۳ نفر کارگاه یا مشاوره فردی برگزارشده است،


یعقوبی اضافه کرد: اگر حمایت‌ها از جانب اداره کل آموزش و پرورش استان صورت بگیرد می‌توانیم برای تمام دانش آموزان ناحیه که به مداخلات در زمینه خشم نیاز دارند و همچنین برای دانش آموزان ناحیه یک، دو و بخشی از ناحیه تبادکان که در ناحیه ۵ و یا در نزدیکی آن قرار گرفته است کارگاه‌های مختلفی را برگزار کنیم و این دانش‌آموزان را هم تحت پوشش قرار دهیم.

منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۵٫۱۱٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34629

برچسب ها