• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
6

برگزاري دومين کارگاه آموزشي ويژه سمن هاي حوزه مبارزه با مواد مخدر استان یزد

  • کد خبر : 34626
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۹

با هدف آموزش، توانمندسازي و افزايش دانش تخصصي مديران و مسئولين سازمانهاي مردم نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر ، دومين كارگاه آموزشي با حضور ۲۰ تشكل فعال استان در روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه سال جاري در محل شوراي هماهنگي استان برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان […]

با هدف آموزش، توانمندسازي و افزايش دانش تخصصي مديران و مسئولين سازمانهاي مردم نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر ، دومين كارگاه آموزشي با حضور ۲۰ تشكل فعال استان در روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه سال جاري در محل شوراي هماهنگي استان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛

و دبير كميته فرهنگي و پيشگيري شوراي هماهنگي استان كه مدرس اين كارگاه بود ؛ ضمن تاكيد بر نقش مهم خانواده ها در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي اظهار داشت:خانواده اولين واحد اجتماعي و نخستين كانوني است كه فرد در آن قرار گرفته و بهترين بستر براي پرورش و هويت بخشي به نسل آينده است.


وي ضمن معرفي و بيان انواع خانواده ها و تشريح ويژگي ها و خصوصيات خانواده هاي هسته ايي و گسترده تصريح كرد: امروزه با توجه به تغيير فرهنگ و روش زندگي و نيز تغيير ارزشها ،نوع و كاركرد خانواده ها نيز تغيير يافته است و بايد بر اساس نوع خانواده نسبت به آموزش هاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي اقدام نمود.


دبير كميته فرهنگي و پيشگيري استان خاطرنشان كرد: امروزه برنامه هاي پيشگيري از اعتياد بايد با توجه به هسته اي شدن خانواده ها متمركز بر فرد و روش هاي مداخلات شخصيتي باشد.


وفائيان ادامه داد: خانواده به عنوان يك جامعه كوچك ريشه و منشاء تمام رويدادهاي آينده است ، بر اين اساس جريان هاي مهمي كه در خانواده وجود دارد از جمله شيوه هاي ارتباطي والدين و فرزندان ،چگونگي زندگي آينده فرزندان را رقم مي زند.


وي تاكيد كرد: ايجاد ارتباط كلامي با فرزندان و گسترش فضاي همدلي توسط والدين ،جهت پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي همچون اعتياد قابل توجه است.


وي موثرترين روش براي كاهش احتمال مصرف مواد مخدر را آموزش مهارت هاي زندگي و روش هاي فرزند پروري نوين عنوان نمود و تصريح كرد: شكي نيست كه سلامت خانواده ها و به كارگيري روش ها و مهارتهاي موثر فرزند پروري در بزرگ كردن سالم فرزندان نقش اساسي دارد.


دبير كميته فرهنگي و پيشگيري استان تصريح كرد: پژوهش ها نشان داده است كه فرزند پروري يك عامل محافظ قدرتمند است .خانواده ها مي توانند با تامين نيازهاي اساسي ،ايجاد فضاي امن خانوادگي ،قانون گزاري مناسب و نظارت صحيح بر زندگي فرزندانشان آنها را از بسياري رفتارهاي مشكل ساز و پرخطر از جمله مصرف مواد و بزهكاري دور نگه دارند.


وي در پايان از مسئولين سازمانهاي مردم نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر خواست تا ضمن فراگيري و به كارگيري مهارت هاي زندگي و روش هاي موثر فرزند پروري؛ از طريق روش هاي مختلف از جمله آموزش هاي چهره به چهره نسبت به پيشگيري از اعتياد و كنترل آسيب هاي اجتماعي در جامعه قدم بردارند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۵٫۱۱٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34626

برچسب ها