• امروز : دوشنبه - ۲۵ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 30 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Monday - 15 June - 2026
کل پست ها: 77826اخبار امروز : 16
3

۲ هزار کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز بهزیستی در حال فعالیت است

  • کد خبر : 34554
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹

رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۲ هزار کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز بهزیستی در حال فعالیت است. به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، انوشیروان محسنی بند سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی موضوعی نیست که مختص ایران باشد. وی با بیان اینکه بخشی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از صنعتی شدن جوامع بوده است، […]

رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۲ هزار کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز بهزیستی در حال فعالیت است.


به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، انوشیروان محسنی بند سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی موضوعی نیست که مختص ایران باشد.

وی با بیان اینکه بخشی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از صنعتی شدن جوامع بوده است، تصریح کرد: کشور ایران نیز بی‌تاثیر از تغییرات و تحولات نبوده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی و گاهی بیماری‌های روحی و اختلالات روانی از جمله آسیب‌هایی است که ما با آن مواجه هستیم، ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور به عنوان تخصصی‌ترین نهاد در حوزه آسیب‌های اجتماعی براساس تکالیفی که برعهده دارد و براساس تکلیفی که برنامه ششم جامع‌ترین نگاه اجتماعی را دارد، در این بخش فعالیت می‌کند.

محسنی بندپی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه بر خلاف برنامه‌های پیشین نگاه محتوا محور به موضوعات اجتماعی شده است، گفت: در این برنامه به جنبه‌های پیشگیرانه، توانمندسازی و حرفه‌آموزی توجه شده است.

وی با اشاره به اینکه بهزیستی رویکرد نوین را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار کرد: در موضوع طلاق آموزش‌های مختلف به منظور آماده‌سازی زوجین برای زندگی مشترک ارائه می‌شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ۷۵ تا ۸۰ درصد طلاق‌ها در پنج سال نخست ازدواج رخ می‌دهد، افزود:بیشتر این موضوع به دلیل ظرفیت پایین زوجین در مواجه با نقد همسران خود است.

وی با اشاره به ارائه یک وعده غذای گرم در مهدهای حاشیه شهرها اظهار کرد: ساکنان این مناطق به لحاظ مالی افراد آسیب‌پذیری هستند که از متن شهر به حاشیه کشیده شده‌اند و بهزیستی مراقبت از تغذیه و سلامت این افراد را در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در کشور ۲ هزار کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز بهزیستی در حال فعالیت است، اضافه کرد: تعدادی کمپ هم فاقد مجوز هستند که در صورت مشاهده با این مراکز برخورد می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در ماه‌های اخیر از فعالیت ۳۰۰ تا ۴۰۰ کمپ غیر مجاز جلوگیری شده است، تاکید کرد: اگر این مراکز خدمات مطلوبی ارائه دهند آنها را با استانداردها و شاخص‌های بهزیستی سازگار کرده و از وجود آنها بهره‌مند می‌شویم.

بندپی با بیان اینکه در سال جاری قریب به ۱۲ هزار معتاد در مراکز ترک اعتیاد پذیرش شدند، افزود: در سال جاری برای نخستین بار مرکز ترک اعتیاد کودکان زیر ۱۷ سال و مرکز تخصصی زنجان به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه عدم گسترش اعتیاد در بین زنان از برنامه‌های اولویت‌دار بهزیستی است، افزود: براساس تحقیقات ۷۰ درصد دارای پدر و مادر معتاد، ۹٫۷ کودکانی که مادرشان گرفتار اعتیاد و ۳ درصد کودکان دارای پدر معتاد دچار اعتیاد می‌شوند که این موضوع نشان از تاثیر اعتیاد مادران بر اعتیاد فرزندان دارد.

منبع: فارس ۹۵٫۱۱٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34554

برچسب ها