كارگاه ۳ روزه كشوري ظرفيتسازي مهارت فرزندپروري همگاني (نوجوان سالم) از ۱۶ الي ۱۸ بهمن ماه سال جاري در استان يزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ اين كارگاه با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي يزد، رئيس اداره و كارشناس پيشگيري از اعتياد دفتر سلامت رواني اجتماعي وزارت بهداشت، مديران و كارشناسان مسئول سلامت روان شهرستانهاي ۲۹ استان كشور و نيز گروه سلامت روان مركز بهداشت استان يزد تشكيل شد.
دكتر لطفي معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي يزد هدف از برگزاري اين كارگاه را تربيت مربي در زمينه آموزش والدين در خصوص نوجوان سالم و پيشگيري از اعتياد عنوان كرد و اظهار داشت: همه والدين خواهان بزرگ كردن فرزنداني تندرست و نيك رفتار هستند كه با گذر از كودكي به نوجواني دغدغه هاي والدين در مورد رفتار فرزندان دوچندان شده و بيش از پيش به نگراني بدل ميشود.
وي ادامه داد: مادران و پدران در جستجوي راهكارهايي هستند كه نوجوان را به سلامت از مخاطرات اين دوران گذر دهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي استان تصريح كرد: پژوهش هاي بسياري نشان داده است خانواده به دلايل متعدد مهمترين محيط براي پيشگيري از مشكلات رفتاري از جمله سوء مصرف مواد است.
دكتر لطفي عنوان كرد: والدين موثرترين افراد زندگي نوجوانان بوده و از ابتداي زندگي مهمترين الگوي رفتاري فرزندان محسوب مي شوند.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه مهارت هاي آموزش داده شده در كارگاه مهارتهايي است كه صرفنظر از جنبه پيشگيري از اعتياد بطور عام به استحكام و ثبات خانواده ،ارتباط مناسب اعضاي خانواده با يكديگر و رشد و تكامل سالم فرزندان بيانجامد.
در ادامه دكتر ممتازي روانپزشك و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي زنجان ضمن معرفي و تشريح كليات برنامه نوجوان سالم، اهم برنامه ها و مباحث مطروحه در اين كارگاه سه روزه را دستورالعمل ها، مهارت هاي فرزندپروري هوشمندانه و موثر، ارتباط مناسب با نوجوان و حضور در زندگي نوجوان، قانون گذاري و چگونگي نظارت بر نوجوانان و خانواده، توجه به رابطه دوستان، گفتگو با نوجوانان درباره مواد مخدر عنوان كرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۵٫۱۱٫۱۹